Bøger til godnatlæsning for børn Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Marvel

Quiz | Har du styr på heltene og skurkene i Marvel-universet? Test din viden

Hvem er hvem i marvel-universet

Er du og dit barn fan af det kæmpe Marvel-univers, som er fyldt med både skurke og helte? Så tag quizzen sammen med dit barn og se, om I har godt styr på, hvem der er hvem.

Marvel har taget verden med storm, og mange er ramt af superhelte-feber. Hvis du vil introducere dit barn for det vilde og fantastiske univers, eller hvis Marvel-universet allerede er et hit hjemme hos jer, så er den nye bog Hvem er hvem i Marvel-universet? lige sagen for jer.

LÆS OGSÅ: Hvor meget ved du om Marvel-universet? Lær 40 af de vigtigste Marvel-karakterer at kende.

Bogen giver et indblik i 40 af de vigtigste karakter, og er en letlæselig og overskuelig måde at få viden om universet på. Bogen er delt op i tre dele; Spider-Man, Guardians of the Galaxy og Avengers.

Hvor godt har du styr på heltene og skurkene i Marvel-universet?

Test jeres viden om persongalleriet i Marvels film og tegneserier. Ved I, hvem der har adopteret en datter? Og ved I, hvem der kæmpede side om side i Anden Verdenskrig?

Kan du ikke se quizzen herunder? Så find den her.


Hvem er hvem i Marvel universet, Marvel

Hold styr på både helte og skurke i Marvel-universet med den nye udgivelse fra Marvel. Det kan indimellem være svært at have overblik over alle dem i universet. Men nu er hjælpen nær, for i denne bog får du præsenteret 40 af de vigtigste karakterer. Karakterer, som alle ægte Marvel-fans bør kende eller som de allerede har stiftet bekendtskab med.

Bogen er opdelt i tre sektioner – Spider-Man, Guardians of the Galaxy og Avengers, og den er fyldt med fun-facts, origin-stories og fede illustrationer.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Hvem er hvem i Marvel-universet? online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Læs også

Spider-Man Museum

Quiz | Har du styr på heltene og skurkene i Marvel-universet? Test din viden

Den ultimative historie om Marvels mest ikoniske superhelt, Spider-Man!

Denne store, smukt-illustrerede bog er perfekt til enhver fan af Marvel, Spider-Man – eller bare superhelte generelt! 

Gå på opdagelse i murkravlerens 60-år lange historie, når dette fascinerende værk afdækker alt fra Spider-Mans spæde begyndelse til det verdensomspændende kulturfænomen, han er i dag. Bogen indeholder desuden en fantastisk samling af seks årtiers Spider-Man illustrationer samt sjældne værker fra Marvel-arkivet.

Spider-Man Museum er en betagende luksus-gavebog til enhver fan, lille eller stor, der vil lære mere om Spider-Man, Spider-verset og alle de farverige fjender, der gang på gang har forsøgt at sætte kløerne i vores alle sammens yndlingsedderkop.

Du kan købe Spider-Man Museum online eller i din nærmeste boghandel.


Læs mere om Marvel-universet her.