Børnebøger Carlsen Marvel

Hvor meget ved du om Marvel-universet? Lær 40 af de vigtigste Marvel-karakterer at kende

Hvem er hvem i Marvel-universet?

Med Hvem er hvem i Marvel-universet er det både sjovt og let at holde styr på Marvels helte såvel som skurke fra Spider-Man, Guardians of the Galaxy og Avengers-universet.

Er dine børn Marvel-fans? Eller kunne de bare godt tænke sig at lære det farverige og hæsblæsende univers bedre at kende? Så er der hjælp at hente i Hvem er hvem i Marvel-universet! Her får man nemlig et godt overblik over de mange fantastiske figurer – fra Spider-Man, Black Panther og Captain America til Hulk, Iron Man og Gamora.

LÆS OGSÅ: Hundemand er den vildeste superhelt! Dav Pilkeys geniale og gakkede serie er børnenes favorit

Bogen, som er fyldt med lækre illustrationer, fun-facts og origin-stories, præsenterer 40 af de vigtigste karakterer inddelt i tre sektioner baseret på universet: Spider-Man og hans venner, Guardians of the Galaxy og Avengers.

Spider-Man og hans venner

Illustration fra Hvem er hvem i Marvel-universet?

I Spider-Man-universet bliver du – ud over Spider-Man selv – blandt andet præsenteret for Venom, der er halvt menneske og halvt rumvæsen, og som virkelig hader Spider-man. Du møder også skurken Vulture, der har en ret vild dragt, som gør ham i stand til at flyve. Og så er der Ghost-Spider, som har en hel del tilfælles med Spider-Man, som hun hjælper med at bekæmpe kriminalitet.

Avengers

Illustration fra Hvem er hvem i Marvel-universet?

Avengers har nogle af de måske kendeste figurer: Mød for eksempel den temperamentsfulde grønne Hulk, også kendt som Bruce Banner. Eller Black Widow, der er lige så farlig som den edderkop, hun deler navn med, og som man derfor kan være glad for er en del af “the good guys” i den tophemmelige organisation S.H.I.E.L.D.

Nogle af de andre kendte figurer fra denne del af Marvel-universet er Iron Man, Black Panther, Thor, Loke, Captain America, samt Ant-Man og Wasp.

Guardians of the Galaxy

Illustration fra Hvem er hvem i Marvel-universet?

De heroiske medlemmer af Guardians of the Galaxy rejser gennem rummet for at sikre retfærdighed i galaksen. Ud over Star-Lord – også kendt som Peter Quill – er andre prominente medlemmer vaskebjørnen Rocket, som er super intelligent og altid klar til kamp. Hans bedste ven er det trælignende væsen Groot, som kun siger én sætning, der, for dem der forstår ham, kan betyde hvad som helst: “Jeg er Groot.”

LÆS OGSÅ: Hvorfor det? Carlsens Klogebøger er fagbøger til børn, der er nysgerrige på verden

To andre vigtige figurer i Guardians of the Galaxy er søstrene Gamora og Nebula. En væsentlig forskel mellem de to krigere er, at hvor Gamora valgte at slutte sig til Guardians of the Galaxy, så er Nebula en nådesløs rumpirat, som drømmer om at udslette sin søster og hendes venner. Heldigvis er det endnu ikke lykkedes hende.

Illustration fra Hvem er hvem i Marvel-Universet?

Ovenstående er kun et lille udsnit af de 40 fantastiske karakterer, som vi møder i bogen, og som alle Marvel-fans kan glæde sig til at dykke ned i.


Hvem er hvem i Marvel universet, Marvel

Hold styr på både helte og skurke i Marvel-universet med den nye udgivelse fra Marvel. Det kan indimellem være svært at have overblik over alle dem i universet. Men nu er hjælpen nær, for i denne bog får du præsenteret 40 af de vigtigste karakterer. Karakterer, som alle ægte Marvel-fans bør kende eller som de allerede har stiftet bekendtskab med.

Bogen er opdelt i tre sektioner – Spider-Man, Guardians of the Galaxy og Avengers, og den er fyldt med fun-facts, origin-stories og fede illustrationer.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Hvem er hvem i Marvel-universet? online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Bøger er det bedste. Her på Bog.dk skriver jeg artikler om skønlitteratur for børn, unge og voksne, dykker ned i forfatterskaber og laver lister, der forhåbentlig kan inspirere dig til din næste store læseoplevelse.