Børnebøger Carlsen

Ny serie. Tag med Marvel-superheltene Captain America og Spider-Man på fantastiske og actionfyldte eventyr!

Marvel

Med de to Marvel bøger Spider-Man – Superheltene går til angreb! og Captain America – Morgendagens hær tager vi hul på superhelte-serien Mighty Marvel. En skøn serie til børn fra cirka 8 år – der naturligvis også er rig på fede illustrationer.

Spider-Man og Captain America er blandt nogle af de mest ikoniske superhelte i det farvestrålende Marvel-univers, og deres venner tæller blandt andet Iron Man, Hulk og Black Widow. Mød dem alle og mange flere i to nye tempofyldte bøger til små Marvel-fans.

Spider-Man får uventede udfordringer

I Spider-Man – Superheltene går til angreb! har teenageren Peter Parker travlt med at skabe balance i en hverdag, hvor han både skal passe sin skole og livet som superhelten Spider-Man! Men skolens quarterback Flash Thompson går ham på nerverne, og Peter gør, hvad han kan for ikke at bruge sine superkræfter mod ham. Heldigvis kan han afreagere lidt ved for eksempel at svinge sig hen over New Yorks tage og skyskrabere.

LÆS OGSÅ: Hvor meget ved du om Marvel-universet? Lær 40 af de vigtigste Marvel-karakterer at kende

Samtidig begynder Peters superhelte venner Daredevil, Nova, The Thing og Iron Man at opføre sig mere som skurke end som superhelte. Hvad er det, der foregår? Og kan Spider-Man bringe orden i tingene igen?

Illustration fra Spider-Man – Superheltene går til angreb

Captain America kæmper mod nye fjender

Captain America er en del af S.H.I.E.L.D.s hold af seje superhelte: Avengers. Her kæmper han mod verdens ondskab sammen med blandt andet Iron Man, Black Widow og Falcon. I Captain America – Morgendagens hær prøver de onde agenter fra HYDRA – med doktor Zola i spidsen – igen at overtage verdensherredømmet, så Captain America og hans venner bliver sat på sagen.

Læs også: Quiz | Har du styr på heltene og skurkene i Marvel-universet? Test din viden

Men det bliver sværere, end de tror, for der er uforudsete forhindringer på vejen. Lykkes det Captain America og de andre at redde verden fra Zola og hans hær af onde og optimerede superagenter?

Illustration fra Captain America – Morgendagens hær

Ant-man – Zombiekuren

Det kan godt være, at Scott-Lang, alias Ant-Man, er den mindste af alle superheltene i Avengers. Men han har et stort hjerte. Men nogle gange føler han, at hans superkræfter blegner ved siden af Thors mægtige hammer, Hulks utrolige styrke og Iron Mans smarte, højteknologiske udstyr.

Da en mystisk virus rammer New York og forvandler storbyens indbyggere til zombier, er det dog Ant-Man, der redder storbyen fra den totale katastrofe!

Serien Mighty Marvel er en superhelte-serie fyldt med action, heltemod og fede illustrationer.

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Ant-man – Zombiekuren online eller i din nærmeste boghandel.
Iron Man – Rumfantomernes invasion

Tag med på et vildt superhelteeventyr!

Tony Stark lever et dobbeltliv, hvor han både er superhelten Iron Man og leder af Stark Industries. Han har viet sit liv sil at sikre, at hans teknologi ikke skader andre.

Men da to Avengers forsvinder, mens de udforsker en af Starks opfindelser, trækker Tony straks i Iron Man-dragten for at søge efter dem. Men det simple redningstogt viser sig at være alt andet end simpelt.

Serien Mighty Marvel er en superhelte-serie fyldt med action, heltemod og fede illustrationer.

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Iron Man – Rumfantomernes invasion online eller i din nærmeste boghandel.
Spider-Man – Superheltene går til angreb!

spider-man, marvel, superheltene går til angreb

Peter Parker forsøger at få livet til at fungere, mens han både går i skole, har gode venner og er superhelt ved siden af. Det lykkes for det meste, men da Flash Thompson, skolens quarterback, begynder at irritere ham, må Peter finde en måde at styre sine superkræfter på.

Og som om det ikke var nok, begynder Daredevil, Nova, The Thing og Iron Man at opføre sig underligt og skabe kaos i New York.

Serien Mighty Marvel er en superhelte-serie fyldt med action, heltemod og fede illustrationer.

Fra ca. 8 år

Du kan købe Spider-Man – Superheltene går til angreb! online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.


Captain America – Morgendagens hær

captain america, marvel, morgendagens hær

Da S.H.I.E.L.D. opdager, at HYDRA’s onde agenter endnu en gang vil prøve at overtage verdensherredømmet, beder Nick Fury Captain America om at sætte en stopper for deres planer. Men selv om Cap får hjælp fra sine venner Falcon og Iron Man, bliver det svært for ham at bremse den forfærdelige doktor Zola og hans Morgendagens Hær!

Serien Mighty Marvel er en superhelte-serie fyldt med action, heltemod og fede illustrationer.

Fra ca. 8 år

Du kan købe Captain America – Morgendagens hær online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.


Black Panther – Kampen om Wakanda

Wakanda er under angreb, og der opstår en krise. Men den nye konge T’Challa bliver kaldt ud på en anden opgave, hvor Avengers-teamet har brug for ham.

Black Panther skal derfor stå over for en af de største trusler, landet nogensinde har oplevet.

Han får hjælp af nogle velkendte ansigter hos S.H.I.E.L.D. og af Dora Milaje-korpset – men er det nok til at vinde kampen om Wakanda??

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Black Panther – Kampen om Wakanda online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.


Falcon – Kæmp eller flygt

Falcon får til opgave at forsvare Avengers Tower og sikre planetens sikkerhed, mens Avengers jagter Thanos gennem galaksen.

Der lader til at være fred, indtil den onde superskurk Ultron pludselig angriber! Uden Captain America, Thor, Iron Man og Hulk må Falcon i hast hente andre venner ind for at hjælpe ham med at besejre Ultron.

Men det hele går ikke efter planen. Kan Falcon mon klare opgave og være den leder, som Jorden har brug for?

Fra ca. 8 år


Bøger er det bedste. Her på Bog.dk skriver jeg artikler om skønlitteratur for børn, unge og voksne, dykker ned i forfatterskaber og laver lister, der forhåbentlig kan inspirere dig til din næste store læseoplevelse.