Børnebøger Carlsen

Ny serie. Tag med Marvel-superheltene Captain America og Spider-Man på fantastiske og actionfyldte eventyr!

mighty marvel, spider-man, captain america

Med de to Marvel bøger Spider-Man – Superheltene går til angreb! og Captain America – Morgendagens hær tager vi hul på superhelte-serien Mighty Marvel. En skøn serie til børn fra cirka 8 år – der naturligvis også er rig på fede illustrationer.

Spider-Man og Captain America er blandt nogle af de mest ikoniske superhelte i det farvestrålende Marvel-univers, og deres venner tæller blandt andet Iron Man, Hulk og Black Widow. Mød dem alle og mange flere i to nye tempofyldte bøger til små Marvel-fans.

Spider-Man får uventede udfordringer

I Spider-Man – Superheltene går til angreb! har teenageren Peter Parker travlt med at skabe balance i en hverdag, hvor han både skal passe sin skole og livet som superhelten Spider-Man! Men skolens quarterback Flash Thompson går ham på nerverne, og Peter gør, hvad han kan for ikke at bruge sine superkræfter mod ham. Heldigvis kan han afreagere lidt ved for eksempel at svinge sig hen over New Yorks tage og skyskrabere.

LÆS OGSÅ: Hvor meget ved du om Marvel-universet? Lær 40 af de vigtigste Marvel-karakterer at kende

Samtidig begynder Peters superhelte venner Daredevil, Nova, The Thing og Iron Man at opføre sig mere som skurke end som superhelte. Hvad er det, der foregår? Og kan Spider-Man bringe orden i tingene igen?

Illustration fra Spider-Man – Superheltene går til angreb

Captain America kæmper mod nye fjender

Captain America er en del af S.H.I.E.L.D.s hold af seje superhelte: Avengers. Her kæmper han mod verdens ondskab sammen med blandt andet Iron Man, Black Widow og Falcon. I Captain America – Morgendagens hær prøver de onde agenter fra HYDRA – med doktor Zola i spidsen – igen at overtage verdensherredømmet, så Captain America og hans venner bliver sat på sagen.

Læs også: Quiz | Har du styr på heltene og skurkene i Marvel-universet? Test din viden

Men det bliver sværere, end de tror, for der er uforudsete forhindringer på vejen. Lykkes det Captain America og de andre at redde verden fra Zola og hans hær af onde og optimerede superagenter?

Illustration fra Captain America – Morgendagens hær

Spider-Man – Superheltene går til angreb!

spider-man, marvel, superheltene går til angreb

Peter Parker forsøger at få livet til at fungere, mens han både går i skole, har gode venner og er superhelt ved siden af. Det lykkes for det meste, men da Flash Thompson, skolens quarterback, begynder at irritere ham, må Peter finde en måde at styre sine superkræfter på.

Og som om det ikke var nok, begynder Daredevil, Nova, The Thing og Iron Man at opføre sig underligt og skabe kaos i New York.

Serien Mighty Marvel er en superhelte-serie fyldt med action, heltemod og fede illustrationer.

Fra ca. 8 år

Du kan købe Spider-Man – Superheltene går til angreb! online, eller i din nærmeste boghandel.


Captain America – Morgendagens hær

captain america, marvel, morgendagens hær

Da S.H.I.E.L.D. opdager, at HYDRA’s onde agenter endnu en gang vil prøve at overtage verdensherredømmet, beder Nick Fury Captain America om at sætte en stopper for deres planer. Men selv om Cap får hjælp fra sine venner Falcon og Iron Man, bliver det svært for ham at bremse den forfærdelige doktor Zola og hans Morgendagens Hær!

Serien Mighty Marvel er en superhelte-serie fyldt med action, heltemod og fede illustrationer.

Fra ca. 8 år

Du kan købe Captain America – Morgendagens hær online, eller i din nærmeste boghandel.Bøger er det bedste. Her på Bog.dk skriver jeg artikler om skønlitteratur for børn, unge og voksne, dykker ned i forfatterskaber og laver lister, der forhåbentlig kan inspirere dig til din næste store læseoplevelse.