Brødrene Price Mad og drikke

Spise med Price: Ærkeamerikansk pulled pork sandwich fra Brødrene Price

Spise med Price: Ærkeamerikansk pulled pork sandwich fra Brødrene Price

Brødrene Price, to kulinariske ikoner, har dedikeret størstedelen af deres liv til at udforske den vidunderlige verden af mad og gastronomi. Gennem årene har de fortryllet os med utallige lækre kogebøger, inspirerende madartikler og en imponerende række madprogrammer. En af deres mest elskede kreationer er det populære TV-program Spise med Price, der nu har erobret seernes hjerter i hele 15 sæsoner på DR.

Lad dig her forføre af deres saftige og krydrede pulled pork sandwich, der uden tvivl vil høste anerkendende nik og beundrende smil ved ethvert frokostbord eller herreklub.

Opskriften stammer fra kogebogen Prices Diner, som er fyldt med kærlighedserklæringer til det ærke-amerikanske køkken.

Du kan låne Prices Diner på biblioteket eller finde den som e-bog her.

Se Spise med Price på DR-tv.

Bdrd. Price Pulled Pork Lindhardt og Ringhof

Brdr. Price pulled pork Lindhardt og Ringhof

Brdr. Price pork Lindhardt og Ringhof

Find også den nyeste kogebog fra James Price her

James Price: Mine livretter

Spise med Price: Ærkeamerikansk pulled pork sandwich fra Brødrene Price

James Price har samlet mere end 150 af sine favoritretter i denne bog. Bogens opskrifter strækker sig fra suppe, pastaretter, mormormad over snacks, asiatiske inspireret retter, fisk og desserter. Kort sagt alle de retter, den kendte tv-kok holder af at lave hjemme i sit eget køkken.

Alle retter er gennemtestet, så du er sikret succes i dit eget køkken. Glæd dig til en kogebog, der er spækket med inspiration til både hurtig hverdagsmad og til festlige måltider.

Udover de mange opskrifter indeholder bogen en række små, hyggelige historier om James mange madoplevelser. Fortællingerne er illustreret med tegninger af Jens Hage.

Du kan købe Mine livretter online hos fx. Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.