YA, young adult, ungdomsbog, ungdom

Hitmusicalen Dear Evan Hansen har vundet manges hjerter, og det samme gjorde bogen Kære Evan Hansen, da den udkom. Men kærligheden stopper ikke der. To af skuespillerne fra musicalen har nemlig fundet kærligheden i hinanden.

Skuespilleren Taylor Trensch har spillet titelrollen som Evan Hansen i musicalen på Broadway i næsten et år. Han har netop haft sin sidste optræden, men det var ikke kun succes på scenen, han fik ud af jobbet.

Det var nemlig også her, at han mødte Ben Levi Ross, som havde jobbet som “understudy” på rollen som Evan. (En “understudy” spiller rollen, når den oprindelige skuespiller er forhindret).

LÆS OGSÅ: 5 bøger du skal læse, hvis ikke du kan få nok af Kære Evan Hansen

Ben Levi Ross er heller ikke længere en del af Broadway-holdet. Han har nemlig overtaget titelrollen som Evan på den store USA-tourné, som musicalen for tiden er i gang med.

Men selv om de begge nu har forladt Broadway (for denne gang), så har de stadig både minderne – og hinanden! De er nemlig blevet kærester, og i anledning af Valentine’s Day, har Dear Evan Hansen-holdet indspillet en helt særlig udgave af musicalens mest populære sang “Only Us” med Taylor og Ben.

Se den herunder – og hvis I er bare lidt ligesom os, så hent kleenex med det samme, for hold nu op, hvor er de søde.

Fun fact

Vidste du, at Becky Albertalli og Adams Silveras bestseller Hvis det er os faktisk har fundet sin titel efter denne sang fra Dear Evan Hansen?

På amerikansk hedder romanen What If It’s Us, og det er faktisk første linje i sangen her. Becky og Adam har heller ikke lagt skjul på, at det netop er fra denne sang, at deres titel er fundet.

Hvis det er os er inddelt i flere dele – og hver del har taget navn efter en linje i omkvædet af sangen “Only us”.

Læs mere om Kære Evan Hansen

YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, kære evan hansen, deaer evan hansen, Steven Levinson, Benj Passek og Justin Paul, Val Elmich.

Evan har altid følt sig alene, men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål. Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

→ Læs et uddrag af Kære Evan Hansen

→ Du kan købe Kære Evan Hansen online, bl.a. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandel