Børnebøger Carlsen

Quiz med Sebastian Klein: Kan du gætte dyr med superkræfter?

Har du styr på dyr? I Sebastian Kleins store dyrequiz-bog kan du teste din viden, dyste med familien og bevise, om du er en vaskeægte dyrenørd. Afprøv din viden i mini-quizzen nedenfor.

Sebastians store quiz om dyr

Er det løven, krokodillen eller den indiske kobra, der dræber flest mennesker?

Det er bare ét af de 1000 spørgsmål, som Sebastian Klein, Danmarks største dyrenørd, stiller i sin bog Sebastians store quiz om dyr.

Sebastian Klein begyndte at interessere sig for dyr allerede da han gik i børnehave – og den interesse for natur og dyr hænger ved i dag. Han har udviklet adskillige tv-programmer om dyr til børn samt skrevet en række af bøger om dyr og natur, der fanger nysgerrige og fakta-interesserede børn.

I sin nye quiz-bog udfordrer Sebastian Klein dig med hele 100 kategorier, og Sebastian giver dig uddybende svar, så du også bliver klogere, imens du banker dine modstandere i dyrequiz. Bogen er egnet til børn fra ca. 6 år.

Der er i alt 1000 spørgsmål om dyr i denne bog, og hvis du kan svare på halvdelen af dem, så er du helt sikkert en ægte dyrenørd!

– Sebastian Klein

Nedenfor kan du prøve denne quiz med spørgsmål fra bogen og tjekke, om du har styr på superdyr.

PS: Det er den indiske kobra, der dræber flest mennesker. Den dræber nemlig hele 25.000 mennesker om året, men det vidste du selvfølgelig godt …

QUIZ: Kan du gætte dyr med superkræfter?

powered by Typeform

LÆS OGSÅ: 10 forrygende fagbøger til børn

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr i vores webshop eller i din nærmeste boghandel.