Porrer toppet med gedeost og korender er en super lækker spise. Fra det sprøde til det cremede… Hver gang man kaster sig ud i en opskrift af Yotam Ottolenghi, så kalder det på ny inspiration. Få flere tips og tricks den 18. maj, hvor hans nye bog ‘Plenty More’ udkommer.
![Porrer Yotam Ottolenghi Lindhardt og Ringhof](https://forlagsliv.dk/wp-content/uploads/2015/04/Skærmbillede-2015-04-10-kl.-14.45.01.png)
![Skærmbillede 2015-03-30 kl. 15.56.03](https://forlagsliv.dk/wp-content/uploads/2015/03/Skærmbillede-2015-03-30-kl.-15.56.03.png)
Porrer toppet med gedeost og korender er en super lækker spise. Fra det sprøde til det cremede… Hver gang man kaster sig ud i en opskrift af Yotam Ottolenghi, så kalder det på ny inspiration. Få flere tips og tricks den 18. maj, hvor hans nye bog ‘Plenty More’ udkommer.
Andre læste også: