CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Becky Albertalli Bøger til unge Young Adult-romaner

Love, Simon! Den ultimative guide til Simonverset af Becky Albertalli?

love simon, simon vs. verdens forventninger, becky albertalli, leah på offbeatet, fordelen ved hemmelige forelskelser

Er du også faldet for Simon Spier og hele slænget fra Creekwood High i hithfilmen Love, Simon? Men har du styr på, hvem der er hvem i Simonverset? Og hvordan Becky Albertallis tre bøger hænger sammen? Så læs med her!

Love, Simon!

Den 21. juni ramte den længe ventede filmatisering af Simon vs. verdens forventningerLove, Simon – de danske biografer. Hvis du ikke allerede har set filmen, kan du få en smagsprøve her:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5lwCq50Qoec[/embedyt]

 

Hvis du ikke kan få nok af filmen, er der heldigvis godt nyt – Becky Albertalli har nemlig skrevet to bøger mere i samme univers. Men hvem er hvem? Og hvordan kender de hinanden?

love simon, simon vs. verdens forventninger, becky albertalli, leah på offbeatet, fordelen ved hemmelige forelskelser

Leahs stjernestund

Leah Burke er bedste venner med Simon Spier og Nick Eisner og har et lidt anstrengt forhold til Abby Suso. Ligesom sin ven Simon gemmer Leah på en hemmelighed, hun ikke kan dele med nogen.

Leah på offbeatet, Becky albertalli, Simon vs. verdens forventninger, love simon, fordelen ved hemmelige forelskelser

Som trommeslager i et band har Leah intet problem med at finde takten – men det er desværre ikke helt så let i det virkelige liv.

Selvom hendes mor ved, at hun er biseksuel, har Leah endnu ikke fortalt det til sine venner.

Afslutningen på high school nærmer sig, der er spændinger og uro blandt vennerne, og det går efterhånden op for Leah, at hun måske er ved at forelske sig i en af dem.

☞ Læs et uddrag af Leah på offbeatet

Tilføj Leah på offbeatet til din Goodreads-hylde

 

26 forelskelser

Abby er bindeleddet mellem Simon vs. verdens forventninger og Fordelen ved hemmelige forelskelser. Sidstnævnte handler om hendes kusine Molly Peskin-Suso og hendes tvillingesøster Cassie. Molly har prøvet at være forelsket. Hele 26 gange for at være helt præcis, men det er aldrig blevet til mere end en forelskelse.

Men er Fordelen ved hemmelige forelskelser så kun en del af Simonverset, fordi Abby, Molly og Cassie er i familie? Ikke helt. Simon dukker faktisk op i bogen.

Leah på offbeatet, Becky albertalli, Simon vs. verdens forventninger, love simon, fordelen ved hemmelige forelskelser Molly Peskin-Suso ved alt om at være hemmeligt forelsket. Hun har prøvet det 26 gange. For selvom hendes tvillingesøster Cassie siger til hende, at hun skal kaste sig ud i det, så tør Molly ikke risikere at blive afvist. Hun er forsigtig. For det skal tykke piger altid være.

Men så dukker Will pludselig op. Han er sjov, flirtende og muligt kæreste-materiale. Og med ham kan Molly måske få sit første kys. Men der er også Reid. Mollys nye kollega. Ham kan hun da umuligt falde for. Vel?

☞ Læs et uddrag af Fordelen ved hemmelige forelskelser

Tilføj Fordelen ved hemmelige forelskelser til din Goodreads-hylde

 

Om Becky Albertalli

Becky Albertalli er uddannet psykolog. Hun debuterede i 2015 med Simon vs. verdens forventninger, bogen bag filmen Love, Simon. Hun bor i Atlanta, USA med sin familie og bruger det meste af sin tid på at skrive YA-romaner.