Børnebøger Børnebøger 6-9 år Fagbøger til børn Sportsbøger til børn

Pensum for roligans: Bliv fuldstændig klar til slutrunden med bogen VM 2022 – Herrelandsholdet  

VM 2022

32 lande er klar til at kæmpe om at blive verdensmestre i fodbold. Danmark er et af dem. Træner Kasper Hjulmand har en plan, truppen er kampklar, når dommeren blæser i fløjten. Er du klar? Hvis ikke, kan bogen VM 2022 – Herrelandsholdet hjælpe dig på vej.

Du kan sikkert godt huske stemningen fra EM i fodbold. Nationalsang, den rød/hvide landsholdstrøje og spændingen, når Danmark spillede. Nu er der ikke lang tid til VM, og mon ikke vi er mange, der håber og tror på, at Danmark vil klare det rigtig godt.

Selvfølgelig vil vi gerne prøve at nå en finale til VM eller EM, og selvfølgelig vil vi også gerne vinde en af de helt store pokaler. For mig handler det dog ikke kun om det. Jeg har altid drømt om at være med på landsholdet på et tidspunkt, hvor vi kan lykkes med at samle hele Danmark om et stort fællesskab. Og det er det, der sker nu“.
Kasper Schmeichel, uddrag fra bogen.

LÆS OGSÅ: Vild med fodbold? De bedste fodboldbøger til hele familienMed denne bog får du alt det, der skal til for at komme i den rette stemning: Interviews med Eriksen, Mæhle, Kjær, Dolberg og alle de andre danske spillere, nyt om de 10 største favoritter, portrætter af de 10 største stjerner til VM, beskrivelser af slutrundens stadioner, overblik over kampprogrammet, historien om den berømte VM-pokal, gode historier om tidligere slutrunder og en VM-quiz.

Alt det, der skal til, for at du er fuldstændig klar, når dommeren fløjter VM i gang.

Bogen kan læses af fodboldfans fra cirka 6 år og den er lavet i samarbejde med DBU.  


Pensum for roligans: Bliv fuldstændig klar til slutrunden med bogen VM 2022 - Herrelandsholdet  

Bliv fuldstændig klar til VM!

Du kan sikkert godt huske stemningen fra EM i fodbold. Nationalsang, den rød/hvide landsholdstrøje og spændingen, når Danmark var på banen.

Nu er der ikke lang tid til VM, og mon ikke vi er mange, der håber og tror på, at Danmark vil klare det rigtig godt. Denne bog giver dig alt det, der skal til at komme i den rette stemning: interview med Eriksen, Mæhle og alle de andre, nyt om de store favoritter, kampprogram og gode historier om VM – alt det, der skal til, for at du er fuldstændig klar, når dommeren fløjter VM i gang.

Fra 6 år.

Du kan købe VM 2022 – bogen med herrelandsholdet online eller i din nærmeste boghandel.

Læs også: Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023

Pensum for roligans: Bliv fuldstændig klar til slutrunden med bogen VM 2022 - Herrelandsholdet  

Hvem var verdens bedste fodboldspillere i 2023?

To af Danmarks mest populære fodboldeksperter ser tilbage på fodboldåret. Dukkede nye stjerner op under VM-slutrunden i Qatar? Hvor på listen ender Messi og Ronaldo, som nok er i deres karrierers efterår? Kan nogen danske spillere snige sig ind på årets liste?

Historierne om de enkelte profiler er krydret med Werge & Frimanns personlige iagttagelser fra kampe og bag kulisserne. Du får også friske billeder af alle spillerne samt de væsentligste facts om deres karriereforløb, bedrifter og særlige talenter.

Du kan købe Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023 online eller i din nærmeste boghandel.

Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.