CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Young Adult-romaner

Playlisten du bare må lytte til, når du læser On the Come Up

YA, Young adult, On the come up, Angie Thomas, ungdomsbog, the hate u give

Måske lytter du til musik, når du læser. Måske gør du ikke. Men hvis der er én bog, hvor det virkelig giver mening at sætte musik på til din læsning, så er det Angie Thomas’ nye bog.

Sæt lyd til din læsning

On the Come Up er en hyldest til hiphoppen. 16-årige Bri drømmer om at slå igennem som rapper. Men det er svært at fokusere på drømmen, når køleskabet derhjemme er tomt, og man skal kæmpe med andres fordomme. Det hele resulterer i en sang, der går viralt af alle de forkerte grunde. Her kan du lytte til den playliste, som forfatteren lyttede til, imens hun skrev bogen.

LÆS OGSÅ: You can’t stop me, nope, nope – Angie Thomas får ny bog filmatiseret

Læs mere om On the Come Up

YA, Young adult, On the come up, Angie Thomas, ungdomsbog, the hate u give

16-årige Bri drømmer om at blive alle tiders store rapper. Som datter af en legendarisk rapper, der døde, inden han blev det helt store hit, har hun et hul at udfylde.

Men da Bris mor mister sit job, begynder ubetalte regninger og frygten for at måtte gå fra hus og hjem at fylde det hele.

Det går op for Bri, at hun ikke bare kan gå og drømme om at slå igennem på hip hop-scenen. Hun SKAL slå igennem.

Læs et uddrag af On the Come Up

Tilføj On the Come Up til din Goodreads

Om Angie Thomas

Angie Thomas debuterede i 2017 med romanen The Hate U Give, som strøg direkte ind som nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste. Bogen har stort set ligget der lige siden. Angie Thomas er tidligere teen-rapper, hun har en bachelorgrad i creative writing, og så er hun født, opvokset og bor stadig i Jackson, Mississippi.