En airfryer kan klare alt – selv flæskestegen til juleaften! I mummums nyeste kogebog, airfryer favoritter, deler de deres opskrift til, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en flæskesteg med sprøde svær i din airfryer.
Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bengtsen deler hver uge lækre tips og opskrifter på instagram til deres 257.000 følgere. Kvindernes madunivers kalder de mummum, og de er lige nu på gaden med deres femte kogebog: airfryer favoritter.
Airfryer favoritter indeholder dejlige opskrifter til alle dagens måltider og til alle anledninger – selv til juleaften! En af opskrifterne er nemlig opskriften på en sprød og saftig flæskesteg i en airfryer.
mummum garanterer som altid for skøn smag, og så slipper du for mados i hele hytten, hvis du erstatter ovnen med en airfryer. Kæmpe win-win!
Find opskriften på flæskesteg i en airfryer fra airfryer favoritter herunder:
FLÆSKESTEG
4 personer
1 time og 30 minutter
INGREDIENSER
1,3 kg flæskesteg Salt 4 dl vand 6 peberkorn 4 laurbærblade
FREMGANGSMÅDE
1. Hvis der er nogle steder, hvor sværene ikke er ridset ordentligt, så brug en lille skarp kniv til at snitte efter. Rids ned gennem fedtet, men undgå at skære ned i selve kødet.
2. Fordel godt med salt på sværene og også gerne nede mellem dem.
3. Sæt flæskestegen i kurven. Sørg for, at den står lige. Hvis den er lidt skæv, så brug sølvpapirkugler til at justere højden.
4. Kom vand ned i kurven af din airfryer.
5. Kom peberkorn og laurbærblade ned i vandet rundt langs stegen.
6. Steg den først ved 180 °C i 40 minutter.
7. Skru herefter op på 200 °C, og giv den yderligere 20 minutter.
8. Bliv herefter ved med at stege den ved 200 °C i 10 minutters intervaller, indtil den har en kerne- temperatur på 65 °C.
9. Løft stegen over på et skærebræt, og lad den hvile i 10-20 minutter. Gem væden i kurven, hvis du skal bruge den til sauce.
10. Skær stegen ud i skiver, og drys evt. lidt ekstra salt på kødet. Server med det samme.
Find bogen med opskriften her
mummum – airfryer favoritter
Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.
I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
En airfryer kan klare alt – selv flæskestegen til juleaften! I mummums nyeste kogebog, airfryer favoritter, deler de deres opskrift til, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en flæskesteg med sprøde svær i din airfryer.
Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bengtsen deler hver uge lækre tips og opskrifter på instagram til deres 257.000 følgere. Kvindernes madunivers kalder de mummum, og de er lige nu på gaden med deres femte kogebog: airfryer favoritter.
Airfryer favoritter indeholder dejlige opskrifter til alle dagens måltider og til alle anledninger – selv til juleaften! En af opskrifterne er nemlig opskriften på en sprød og saftig flæskesteg i en airfryer.
LÆS OGSÅ: Airfryer – hvad er det? mummum svarer og deler deres favoritopskrifter i ny kogebog
mummum garanterer som altid for skøn smag, og så slipper du for mados i hele hytten, hvis du erstatter ovnen med en airfryer. Kæmpe win-win!
Find opskriften på flæskesteg i en airfryer fra airfryer favoritter herunder:
FLÆSKESTEG
4 personer
1 time og 30 minutter
INGREDIENSER
1,3 kg flæskesteg
Salt
4 dl vand
6 peberkorn
4 laurbærblade
FREMGANGSMÅDE
1. Hvis der er nogle steder, hvor sværene ikke er ridset ordentligt, så brug en lille skarp kniv til at snitte efter. Rids ned gennem fedtet, men undgå at skære ned i selve kødet.
2. Fordel godt med salt på sværene og også gerne nede mellem dem.
3. Sæt flæskestegen i kurven. Sørg for, at den står lige. Hvis den er lidt skæv, så brug sølvpapirkugler til at justere højden.
4. Kom vand ned i kurven af din airfryer.
5. Kom peberkorn og laurbærblade ned i vandet rundt langs stegen.
6. Steg den først ved 180 °C i 40 minutter.
7. Skru herefter op på 200 °C, og giv den yderligere 20 minutter.
8. Bliv herefter ved med at stege den ved 200 °C i 10 minutters intervaller, indtil den har en kerne- temperatur på 65 °C.
9. Løft stegen over på et skærebræt, og lad den hvile i 10-20 minutter. Gem væden i kurven, hvis du skal bruge den til sauce.
10. Skær stegen ud i skiver, og drys evt. lidt ekstra salt på kødet. Server med det samme.
Find bogen med opskriften her
mummum – airfryer favoritter
Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.
I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
Du kan købe Mummum airfryer online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.
Hør Airfryersangen, mens du laver opskriften:
Andre læste også: