CarlsenPuls Adam Silvera Amerikanske YA-forfattere Becky Albertalli Bøger til unge Young Adult-romaner

Mød hovedpersonerne i Becky Albertalli og Adam Silveras nye bog – som pandekager!

Hvis det er os, what if it's us, becky albertalli, adam silvera, YA, young adult

En af efterårets helt store udgivelser er Becky Albertalli og Adam Silveras ny YA-roman, Hvis det er os, som de har skrevet sammen. Hvis du også glæder dig til at kaste dig over bogen, som var den en isdessert, kan du indtil da møde de to hovedpersoner her – som pandekager! 

Lige til at sætte tænderne i

Arthur og Ben er to meget forskellige fyre, der en dag støder tilfældigt ind i hinanden på et postkontor i New York, og det bliver begyndelsen på en række dates og en helt masse do-overs. De ved ikke, hvad universet har af planer for dem. Måske er det slet ikke meningen, at de skal ende sammen. Men hvad nu hvis det er? Her kan du se de to hovedpersoner som pandekager, som Dancakes står bag. Haps, siger vi bare!

LÆS OGSÅ: To af tidens største YA-forfattere får deres fællesroman filmatiseret

Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adultTo af tidens største YA-forfattere – Becky Albertalli og Adam Silvera – har sammen skrevet denne YA-roman om et skæbnebestemt møde på et posthus i New York.

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

Tilføj Hvis det er os til din Goodreads