Hvis det er os, Becky Albertalli, Adam Silvera

Er du en af dem, der har til gode at læse Hvis det er os? Så har du en fantastisk lovestory i vente! Her får du fem grunde til, hvorfor bogen bør stå øverst på din læseliste.

1: Modsætninger mødes

via GIPHY

Arthur og Ben er meget forskellige. Arthur er vild med Broadway-musicals, drømmer om den store kærlighed, og så er han virkelig klodset. Ben har kærestesorger, skriver i hemmelighed på en fantasyroman, og så er han en dårlig taber. De ender ud i lang række do-over-dates i forsøget at gøre deres møde perfekt.

2: Rejs til New York uden flybillet

via GIPHY

Når du har læst Hvis det er os vil du føle, at du kender New York uden at du nødvendigvis har været der. Arthur og Ben tager dig med på en rejse gennem byens gader med alt lige fra boghandlerbesøg til dyre restauranter og diverse seværdigheder.

LÆS OGSÅ:Ben og Arthurs guide til dating i New York

3: En kærlighedserklæring til alle de første gange

via GIPHY

Den første forelskelse. Det første kys. Den første gang. Der findes mange første gange, og Ben og Arthur har mange af dem i vente. Hvis det er os er nemlig en kærlighedserklæring til lige netop det.

4: Gotta catch ’em all

via GIPHY

Fra Harry Potter til musicals som Hamilton og Dear Evan Hansen. Hvis det er os er et overflødighedshorn af skønne referencer til bøger, musicals og meget mere.

LÆS OGSÅ: Efterårets store meet-cute-roman har det hele – også doughnuts

5: Skæbnemødet over dem alle

via GIPHY

Forbered dig på at få stjålet dit hjerte (og grine en masse) af det helt uforglemmelige møde mellem Arthur og Ben, der støder tilfældigt ind i hinanden på et posthus i New York.

Læs mere om Hvis det er os

Derfor bør Hvis det er os være øverst på din tbr

To af tidens største YA-forfattere – Becky Albertalli og Adam Silvera – har sammen skrevet denne YA-roman om et skæbnebestemt møde på et posthus i New York.

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

→ Tilføj Hvis det er os til din Goodreads

→ Læs et uddrag af Hvis det er os

Se bogtraileren til Hvis det er os