Få opskriften på proteinboller fra Michelle Kristensens MK Bootcamp med over 200 opskrifter, der passer til dig, der gerne vil spise sundt og være mæt dagen lang.
Findes der noget bedre end varme boller til morgenmad? Det gør der næppe! Men hvis du prøver at skære ned på tomme kalorier, så er Michelle Kristensens lækre proteinboller lige sagen, da de både smager skønt, indeholder gode ingredienser for kroppen og holder dig mæt i længere tid.
Kogebogen MK Bootcamp er fyldt med mere end 200 opskrifter, der gør det nemt at leve sundt.
Michelle Kristensen, som står bag, har haft over tusindvis af danskere gennem sine bootcamps, til foredrag og events, og hun har enorm erfaring med at få folk til at tabe sig og komme i god form.
LÆS OGSÅ: Vil du gerne tabe dig? Michelle Kristensens program får dig en størrelse ned på fire uger
I denne bog finder du sunde forslag til alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mellemmåltider, kager og desserter.
Opskriften på proteinboller finder du også i bogen, men få allerede opskriften herunder, og spis dig mæt i et sundt alternativ til boller med tomme kalorier. Disse proteinboller gør dig nemlig mæt og sikrer, at du ikke bliver sulten lige med det samme.
Ingredienser til proteinboller
Til 9 boller skal du bruge:
- 50 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 1 dl chiafrø
- 0,5 tsk. salt
- 2 æg
- 1 dl skyr
- 0,5 dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 2 dl havregryn (evt. glutenfri)
- 4-5 dl fuldkornsrismel
- Lidt finthakkede mandler til drys
LÆS OGSÅ: Løbeprogram 5 km med Michelle Kristensen
Fremgangsmåde – sådan laver du proteinboller:
Rør gæren ud i vandet, og kom chiafrø, salt og æg i.
Kom også skyr, sesamfrø, græskarkerner og havregryn i blandingen, og rør rundt.
Kom herefter fuldkornsrismelet i lidt efter lidt, mens du rører – stop, når dejen hænger sammen, men stadig er lidt klistret.
Lad dejen hæve i 30 min.
Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
Form 9 boller af dejen – kom lidt mere mel i, hvis den er for klistret til, at du kan forme den.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, drys dem med finthakkede mandler, og bag dem i 18-22 min.
TIP
Spis en bolle med kvark, lidt akaciehonning og forskellig frugt.
Over 200 opskrifter, der gør det nemt at leve sundt.
Michelle Kristensen har haft tusindvis af danskere på sine bootcamps, til foredrag og events. Hun har kæmpestor erfaring med at få folk til at smide kilo, få en gladere krop og komme i god form.
I MK Bootcamp har hun samlet masser af lækre opskrifter på sund, slankende og mættende hverdagsmad, som holder blodsukkeret ved lige og sørger for, at du ikke går rundt og er sulten hele dagen. Og du finder både forslag til morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider, kager og desserter.
Få opskriften på proteinboller fra Michelle Kristensens MK Bootcamp med over 200 opskrifter, der passer til dig, der gerne vil spise sundt og være mæt dagen lang.
Findes der noget bedre end varme boller til morgenmad? Det gør der næppe! Men hvis du prøver at skære ned på tomme kalorier, så er Michelle Kristensens lækre proteinboller lige sagen, da de både smager skønt, indeholder gode ingredienser for kroppen og holder dig mæt i længere tid.
Kogebogen MK Bootcamp er fyldt med mere end 200 opskrifter, der gør det nemt at leve sundt.
Michelle Kristensen, som står bag, har haft over tusindvis af danskere gennem sine bootcamps, til foredrag og events, og hun har enorm erfaring med at få folk til at tabe sig og komme i god form.
LÆS OGSÅ: Vil du gerne tabe dig? Michelle Kristensens program får dig en størrelse ned på fire uger
I denne bog finder du sunde forslag til alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mellemmåltider, kager og desserter.
Opskriften på proteinboller finder du også i bogen, men få allerede opskriften herunder, og spis dig mæt i et sundt alternativ til boller med tomme kalorier. Disse proteinboller gør dig nemlig mæt og sikrer, at du ikke bliver sulten lige med det samme.
Ingredienser til proteinboller
Til 9 boller skal du bruge:
LÆS OGSÅ: Løbeprogram 5 km med Michelle Kristensen
Fremgangsmåde – sådan laver du proteinboller:
Rør gæren ud i vandet, og kom chiafrø, salt og æg i.
Kom også skyr, sesamfrø, græskarkerner og havregryn i blandingen, og rør rundt.
Kom herefter fuldkornsrismelet i lidt efter lidt, mens du rører – stop, når dejen hænger sammen, men stadig er lidt klistret.
Lad dejen hæve i 30 min.
Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
Form 9 boller af dejen – kom lidt mere mel i, hvis den er for klistret til, at du kan forme den.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, drys dem med finthakkede mandler, og bag dem i 18-22 min.
TIP
Spis en bolle med kvark, lidt akaciehonning og forskellig frugt.
Over 200 opskrifter, der gør det nemt at leve sundt.
Michelle Kristensen har haft tusindvis af danskere på sine bootcamps, til foredrag og events. Hun har kæmpestor erfaring med at få folk til at smide kilo, få en gladere krop og komme i god form.
I MK Bootcamp har hun samlet masser af lækre opskrifter på sund, slankende og mættende hverdagsmad, som holder blodsukkeret ved lige og sørger for, at du ikke går rundt og er sulten hele dagen. Og du finder både forslag til morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider, kager og desserter.
Du kan købe MK Bootcamp online, eller i din nærmeste boghandel.
Andre læste også: