Mad og drikke Sundhed og livsstil

6 bøger til dig, der gerne vil tabe dig

vægttab

Vægttab behøver ikke være svært – her er seks bøger, der kan hjælpe dig med at smide de ekstra kilo.


Det kan være uoverskueligt at gå i gang med en livsstilsændring. Der findes nemlig trilliarder af forskellige diæter, kure og måder hvorpå man kan tabe sig, og det er en sand jungle at navigere i. Derfor anbefaler vi her seks bøger, til dig der ønsker et vægttab.
En bog med simple kostråd, effektive træningsøvelser og madplaner

Sundt og sjovt

De tre sundheds- og ernæringseksperter, der står bag Sundt & Sjovt, har stor succes med at hjælpe kvinder og mænd med både vægttab, muskelvækst og livsstilsomlægning.

I deres nye bog får du en nem og overskuelig guide til at tabe dig.

Her er simple kostråd, opskrifter til både morgen, middag og aften, madplaner, effektive træningsøvelser og et 4-ugers program.

Derimod er der ingen forbudte fødevarer eller tidskrævende træningsprogrammer. I stedet er der masser af sund fornuft og lækre måltider.

Du kan købe Sundt & Sjovt online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

LÆS OGSÅ: Vægttab – det skal være Sundt & Sjovt. Og spis bare rugbrød til
Opskrifter på kalorielette retter

Sundt og sjovt

Stephanie Agger, Patrick Brylov, Anton Fabricius driver virksomheden Sundt&Sjovt. De er alle uddannet inden for sundhed og ernæring og har igennem flere år hjulpet danskere med at tabe sig og komme i bedre form. Nu er de ude med en bog der skal gøre vægttab nemmere.

60 opskrifter på kalorie-lette måltider. En inspirerende kogebog til dig, der gerne vil tabe dig eller savner inspiration til sunde hverdagsretter.

I denne bog viser Sundt&Sjovt, hvordan du ret let sammensætter et måltid med færre kalorier, men med masser af smag og energi.

Du kan købe Sundt & Sjovt online, eller i din nærmeste boghandel.
Sunde, slankende og mættende opskrifter

6 bøger til dig, der gerne vil tabe dig

Over 200 opskrifter, der gør det nemt at leve sundt.

Michelle Kristensen har haft tusindvis af danskere på sine bootcamps, til foredrag og events. Hun har kæmpestor erfaring med at få folk til at smide kilo, få en gladere krop og komme i god form.

I MK Bootcamp har hun samlet masser af lækre opskrifter på sund, slankende og mættende hverdagsmad, som holder blodsukkeret ved lige og sørger for, at du ikke går rundt og er sulten hele dagen. Og du finder både forslag til morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider, kager og desserter.

Du kan købe MK Bootcamp online, eller i din nærmeste boghandel.
Bogen der giver dig 4 ugers madplan og træningsprogram

6 bøger til dig, der gerne vil tabe dig

Mindre mavefedt og mere energi på bare 4 uger.

I denne bog får du både indkøbslister, opskrifter, kostplaner og træningsprogrammer.

Bogen indeholder opskrifter på morgenmad, snacks, frokost, aftensmad og desserter.

Du kan købe Mindre mavefedt, mere energi online, eller i din nærmeste boghandel.

Til dig der gerne vil 2 størrelser ned

6 bøger til dig, der gerne vil tabe dig

Tab dig, kom i bedre form og få mere energi. Michelle Kristensen har haft flere tusinde danskere på sine bootcamps, og i denne bog har hun sammensat opskrifter og træningsprogrammer, hvor du kan gå 2 str ned på 9 uger.

Du kan både læse om hendes principper for et sundt og slankende MK-måltid og finde opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Og træningsprogrammerne er uhyre effektive: 20 minutter 3 gange om ugen.

Du kan købe MK Bootcamp – 2 str ned på 9 uger online, eller i din nærmeste boghandel.

Se mere til Michelle Kristensens univers her.
40 nemme opskrifter på antiinflammatoriske retter

6 bøger til dig, der gerne vil tabe dig

Antiinflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen.

Bogen indeholder både opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. De er nemme at lave, indeholder kun få råvarer og kan laves på relativt kort tid.

Du kan købe Antiinflammatorisk kost online, eller i din nærmeste boghandel.
vægttab

Læs flere spændende artikler om lignende emner på kategorien Bøger om sundhed.