Sundhed og livsstil

Vil du gerne tabe dig? Michelle Kristensens program får dig en størrelse ned på fire uger

michelle kristensen, bikinikrop, mindre mavefedt mere energi, sommer, fitness, motion, strandklar, bootcamps, mk bootcamp, opskrifter, træningsprogrammer, madplan, lindhardt og ringhof, størrelse ned, tab dig

Michelle Kristensen er én af danskernes foretrukne ernæringseksperter og foredragsholdere. Over 2000 personer har med succes deltaget i hendes MK bootcamps, og nu har du med bogen Mindre mavefedt selv muligheden for at blive trimmet og tabe de overflødige kilo.

De fleste der har forsøgt sig med små slankekurer og diverse træningsprogrammer kan højst sandsynligt genkende den frustrerende følelse af at være i tvivl om, hvad man skal gøre, hvordan man skal gøre det – og ikke mindst – hvor længe man skal blive ved for at se resultater.

Netop dén følelse af mangel på et konkret tidsperspektiv for slankekuren forsøger ernæringsekspert Michelle Kristensen, kendt fra TV2’s GO’ Morgen Danmark, at imødekomme med bogen Mindre mavefedt, mere energi.

I bogen har hun sammensat et stramt program bestående af kostplaner, træningsøvelser og en masse sunde opskrifter, der, hvis man følger det nøje, kan få en til at gå en størrelse ned på bare fire uger. Ifølge Michelle Kristensen, der også har haft stor succes med sine online trænings-bootcamps, er det væsentligt, at forløbet kun varer fire uger, da det dermed er mere overskueligt for den enkelte læser.

“Vil du så bare være helt ændret efter fire uger? Nej, men du er i gang. Og jeg håber, at du efter de fire uger vil opleve, at du får det bedre både fysisk og mentalt, og den fornemmelse af at have det godt kan motivere dig til at fortsætte med at dyrke motion og spise sund,” skriver Michelle Kristensen i bogens indledende kapitel.

Lær at elsk din krop

Ét af de vigtigste hovedpunkter i bogen er, at man efter de fire ugers træning og detaljeret kostplan skal få en bedre følelse med sin egen krop og lære at lytte til den. Samtidig er det ifølge Michelle Kristensen vigtigt, at man lærer at acceptere og elske sin krop, som den nu engang er.

Se også: Michelle Kristensen opskrift på lækre kyllingedeller med squashspaghetti

Som der også står skrevet i bogens indledende kapitel, kan Jennifer Lopez aldrig opnå same hoftemål som Paris Hilton – uanset hvor meget hun træner, og hvor lidt hun spiser. Vi er alle forskellige.

Det er dog stadig vigtigt, at man får oplevelsen af, hvor stor en betydning en sund levestil kan have; ikke bare får kroppen, men også for ens mentale velvære.

”Jeg vil gerne give dig en oplevelse af, at sund mad kan være let at lave og smager godt, og ikke mindst en oplevelse af, hvor godt man får det i både krop og hoved, når man træner og spiser sundt.”

michelle kristensen, bikinikrop, mindre mavefedt mere energi, sommer, fitness, motion, strandklar, bootcamps, mk bootcamp, opskrifter, træningsprogrammer, madplan, lindhardt og ringhof, størrelse ned, tab dig

Fire stærke træningstips fra Michelle Kristensen:

1. Planlæg din træning

Husk at skriv din træning ned i en kalender. Det gælder også detaljer som dit humør og din personlige fremgang. Tænk på at det er noget godt, du gør for dig selv. En træningsdagbog kan også hjælpe dig med at holde motivationen oppe de dage, hvor det hele virker lidt ekstra hårdt.

2. Just do it

Den sætning er guld værd. Den får alt til at lyde så simpelt. Hvis det ikke virker så prøv at spørg dig selv: Hvad vil du helst? Løbe samme høje fart i to minutter mere eller tage 50 burpees (en særligt krævende træningsøvelse)? Pludselig synes det at løbe lidt længere måske ikke så slemt.

3. Bevæg dig så meget som muligt

Selvom man træner meget, kan man alligevel blive overrasket over, hvor lidt man bevæger sig generelt – særligt hvis man har et meget stillesiddende arbejde, hvor man tilmed kører i bil til og fra. Det er derfor vigtigt, at man husker at få rørt sig. Også udenfor træningen.

4. Hold fast i motivationen

Træning er meget mere end at flytte den ene fod foran den anden. En del af din træning foregår nemlig i hovedet. Når du ændrer på dine mad- og motionsvaner, kan der være mange grunde til, at det er svært at komme ordentligt i gang. Pludselig er du måske nødsaget til at lægge hyggelige, gamle vaner fra dig. Derfor; find ud af hvad der motiverer dig. Er det tanken om at komme i de små sommershorts? Er det taknemmeligheden for, at du kan træne? Du ved kun selv, hvad der virker bedst for dig!

God fornøjelse med træningen!


michelle kristensen, bikinikrop, mindre mavefedt mere energi, sommer, fitness, motion, strandklar, bootcamps, mk bootcamp, opskrifter, træningsprogrammer, madplan, lindhardt og ringhof, størrelse ned, tab dig

Du kan finde Mindre mavefedt, mere energi på dit nærmeste bibliotek.