Fagbøger Sundhed og livsstil

3 ting du kan gøre for at opnå mere livsglæde

3 ting du kan gøre for at opnå mere livsglæde

Sisse Fisker skriver i sin nye bog “Livets opskrift” om livsglæde. Hvordan opnår man endnu mere af det i sit liv? Her er 3 konkrete forslag fra bogen, der udover de smukke historier fra Sisses rejse også indeholder konkrete forslag til ting, du kan gøre her og nu.

  • Giv til andre uden at forvente noget igen: Der er mange måder at give til andre på – det kan være alt fra det tidskrævende frivillige lederjob i spejderforeningen til de små ting i hverdagen for naboen, der er syg, kollegaen, der mangler et lift, eller den ældre mand i supermarkedet, der ikke kan nå øverste hylde.
    .
  • Smil: Det er den nemmeste vej at hjælpe andre på – og et smil koster ikke noget, kræver ikke den store indsats, men forskning har vist, at selv om det er en forholdsvis simpel handling, så har det stor effekt på vores lykkefølelse.
    .
  • Væn dig til at fremhæve de gode ting, der er sket i løbet af dagen: Skriv det ned på en liste, eller gør det til en del af snakken ved middagsbordet, hvor I skiftes til at fortælle om de gode ting, I har oplevet i løbet af dagen. Det betyder ikke, at man ikke kan tale om problemer, men at man skal huske sig selv og sine nære på, at livet ikke handler om at undgå problemer – det handler om konstruktivt at løse dem, der uundgåeligt kommer. Allerhelst sammen!

Sisse Fisker - husk at smile foto

108-årige Panchita fra Costa Rica bliver spurgt ind til, hvad hun mener er opskriften på det gode lange liv? “Man skal huske at være i godt humør – man skal ikke bekymre sig så meget, men prøve at være lykkelig. Der er altid noget at smile over”.

Sisse Fisker forsideKøb bogen her online →

Følg Sisse Fisker her på Facebook →

3 ting du kan gøre for at opnå mere livsglæde