Hvordan går det egentlig med de 5 håndværkere fra Jylland? Har de formået at holde fast i de gode, nye vaner? Hvilke udfordringer mødte de efter programmet var slut tidligere på året?
Palle, Søren Smed, Hammer, Jonas og Lindy er her i november tilbage på skærmen på DR med helt nye programmer om tiden efter “Rigtige mænd”. Se med onsdage kl.20.30.
RIGTIGE MÆND – HERREGO MAD
Ud over at holde formen og medvirke i de nye programmer har de fem fyre også haft travlt med noget helt nyt: Sammen med den skaldede kok har de skabt deres helt egne bud på sund og nærende mad, som rigtige mænd gerne vil spise. Resultatet er blevet en kogebog med humor, gode opskrifter og sjove tips til hvordan man får flere grøntsager ind i den daglige kost.
Her får du en af Palles opskrifter fra bogen, som er rigtig god nu, hvor det er blevet mørkere og koldere.
Palles kartoffel-porresuppe
Tid: Arbejdstid en lille halv time, kogetid ca. 1 time.
6 PERSONER
1 kg kartofler, i terninger
3⁄4 kg porrer, i tynde ringe
(kan delvist erstattes med tyndtskårne løg)
2 l hønsebouillon
ca. 1 tsk. salt
friskkværnet peber
1 1⁄2 dl kaffefløde
200 g bacon, i terninger
purløg, fintsnittet
Kog kartofler, porrer (løg), hønsebouillon og salt i en gryde under låg i en times tid, eller til grøn- sagerne er møre. Tag gryden af varmen, og gem nogle af kartoffelterningerne – de skal ristes. Blend suppen med stavblenderen. Smag til med salt, friskkværnet peber og kaffefløde. Suppen må ikke koge op, efter at kaffefløden er tilsat, da den så risikerer at skille.
Rist baconterningerne på panden. Kom bacon og purløg i to skåle, og rist de kartoffelterninger, du gemte, i baconfedtet. Server det sammen med suppen – så kan man selv bestemme, hvor meget der skal på.
Rigtige Mænd – Herrego´mad kan købes hos din boghandler eller bestilles hos Saxo her
Hvordan går det egentlig med de 5 håndværkere fra Jylland? Har de formået at holde fast i de gode, nye vaner? Hvilke udfordringer mødte de efter programmet var slut tidligere på året?
Palle, Søren Smed, Hammer, Jonas og Lindy er her i november tilbage på skærmen på DR med helt nye programmer om tiden efter “Rigtige mænd”. Se med onsdage kl.20.30.
RIGTIGE MÆND – HERREGO MAD
Ud over at holde formen og medvirke i de nye programmer har de fem fyre også haft travlt med noget helt nyt: Sammen med den skaldede kok har de skabt deres helt egne bud på sund og nærende mad, som rigtige mænd gerne vil spise. Resultatet er blevet en kogebog med humor, gode opskrifter og sjove tips til hvordan man får flere grøntsager ind i den daglige kost.
Her får du en af Palles opskrifter fra bogen, som er rigtig god nu, hvor det er blevet mørkere og koldere.
Palles kartoffel-porresuppe
Tid: Arbejdstid en lille halv time, kogetid ca. 1 time.
6 PERSONER
1 kg kartofler, i terninger
3⁄4 kg porrer, i tynde ringe
(kan delvist erstattes med tyndtskårne løg)
2 l hønsebouillon
ca. 1 tsk. salt
friskkværnet peber
1 1⁄2 dl kaffefløde
200 g bacon, i terninger
purløg, fintsnittet
Kog kartofler, porrer (løg), hønsebouillon og salt i en gryde under låg i en times tid, eller til grøn- sagerne er møre. Tag gryden af varmen, og gem nogle af kartoffelterningerne – de skal ristes. Blend suppen med stavblenderen. Smag til med salt, friskkværnet peber og kaffefløde. Suppen må ikke koge op, efter at kaffefløden er tilsat, da den så risikerer at skille.
Rist baconterningerne på panden. Kom bacon og purløg i to skåle, og rist de kartoffelterninger, du gemte, i baconfedtet. Server det sammen med suppen – så kan man selv bestemme, hvor meget der skal på.
Rigtige Mænd – Herrego´mad kan købes hos din boghandler eller bestilles hos Saxo her
Andre læste også: