Mad og drikke Louisa Lorangs søde kartofler by Lindhardt og Ringhof 21 marts 2015 Når vi siger smagen af søde kartofler, så tænker du nok på Mexico. Louisa Lorang er gået i cowboydernes fodspor og har sat sit fodaftryk på denne ret. I Mit cowgirl-køkken deler hun ud af sine favoritopskrifter. Bogen udkommer den 30. april. Andre læste også:Læs hvordan du tørrer svampe og bruger dem i din madlavningSarah Engell: “Jeg har fået smag for den psykologiske gyser”6 bøger til dig, der gerne vil tabe digSteffen Jacobsen aktuel med spændende krimi i Trofæ-serien. Smuglæs i Ghostwriter herNedsmeltning. Ny spændingsroman fra Niels Krause-Kjær, Danmarks førende forfatter til politiske thrillere5 danske bookstagram-profiler der giver dig ro midt i juleræsetLækre retter fra Grøn mad let at lave. Rispapirruller med dipsauceLea og Christian anmelder: Supersaurus – Raptorer i Paradis Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Når vi siger smagen af søde kartofler, så tænker du nok på Mexico. Louisa Lorang er gået i cowboydernes fodspor og har sat sit fodaftryk på denne ret. I Mit cowgirl-køkken deler hun ud af sine favoritopskrifter. Bogen udkommer den 30. april.
Andre læste også: