Bestsellere Danske krimier Krimi Lone Theils

Lone Theils klar med Troskyldigheden selv, som er sjette selvstændige bind i Nora Sand-serien  

Lone Theils klar med Troskyldigheden selv, som er sjette selvstændige bind i Nora Sand-serien  

Lige som de foregående bøger i serien er Troskyldigheden selv inspireret af en kriminalsag fra virkeligheden. Bøgerne er solgt til udgivelse i 20 lande og samlet har de foregående 5 bøger i serien solgt mere end 320.000 eksemplarer. Til efteråret kan du på DR1 se den første af Nora Sand-bøgerne, Pigerne fra englandsbåden, som TV-serie i 8 afsnit.    

En britisk kvinde drukner i en swimmingpool i et sommerhus ved den danske vestkyst. Men var det et uheld eller overlagt mord?

Da den britiske anklager tvinges til at droppe sagen, begynder journalist Nora Sand at grave i den, og det står hurtigt klart, at hverken den kærlige ægtemand, de nære veninder eller den stenrige familie har rent mel i posen. Efterhånden som Nora trevler sagen op, ender hun med at stå ansigt til ansigt med en skruppelløs morder, der vil gøre alt for at hytte sit eget skind.

lone theils, pigerne fra englandsbåden. troskyldigheden selv

Nora Sand som TV-serie

Til efteråret kan du på DR1 se Lone Theils bestsellerdebut, Pigerne fra Englandsbåden, som serie i 8 afsnit. Det er det norske prouktionsselskab Shuuto Arctic, som har produceret i samarbejde med REinvent Studios. På engelsk hedder serien Fatal Crossing.

Læs også: Rækkefølgen i Nora Sand-serien – de populære krimier af Lone Theils

Lone Theils klar med Troskyldigheden selv, som er sjette selvstændige bind i Nora Sand-serien  
Marie Sandø Jondal (Marco Effekten, 2021) spiller hovedrollen som Nora Sand.

Lone Theils udtaler: “Det gør mig utroligt glad og stolt, at Pigerne fra Englandsbåden nu bliver til en serie. Det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med Shuuto og Reinvent om projektet og jeg har hele vejen igennem følt, at min hovedperson Nora Sand er i gode og kærlige hænder hos folk der virkelig forstår hvad hun er for en karakter. Jeg glæder mig vanvittigt meget til, at se Nora Sand på skærmen og forhåbentligt kommer hun til at tage verden med storm”, siger Lone Theils.

LÆS OGSÅ: Lone Theils’ debutroman bliver til tv-serie

 


 Troskyldigheden selv

Lone Theils klar med Troskyldigheden selv, som er sjette selvstændige bind i Nora Sand-serien  

En britisk kvinde drukner i en swimmingpool i et sommerhus ved den danske vestkyst. Men var det et hændeligt uheld? Eller var det mord? Og hvem stod i givet fald bag? Afdødes far, der er ved at gå konkurs med sin hotelkæde og har brug for de penge, hendes livsforsikringer vil generere, hendes jaloux søster, de stridende veninder, den kærlige ægtemand … eller en helt anden?

Den danske journalist Nora Sand bliver involveret i sagen, da den skal for retten i England. Og da flere mennesker dør, er hun pludselig selv mål for en skruppelløs morder, der gør alt for at hytte sit eget skind.

Troskyldigheden selv er sjette bog i den populære serie om Nora Sand.

Du kan købe Troskyldigheden selv online fx hos Saxo.com eller i din nærmeste boghandel.

Læs også:

Pigerne fra englandsbåden er første bind i Nora Sand-serien og den filmatiseres. Læs mere her.

Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.