Bestsellere Danske krimier Krimi Lone Theils

Lone Theils klar med Troskyldigheden selv, som er sjette selvstændige bind i Nora Sand-serien  

Lige som de foregående bøger i serien er Troskyldigheden selv inspireret af en kriminalsag fra virkeligheden. Bøgerne er solgt til udgivelse i 20 lande og samlet har de foregående 5 bøger i serien solgt mere end 320.000 eksemplarer. Til efteråret kan du på DR1 se den første af Nora Sand-bøgerne, Pigerne fra englandsbåden, som TV-serie i 8 afsnit.    

En britisk kvinde drukner i en swimmingpool i et sommerhus ved den danske vestkyst. Men var det et uheld eller overlagt mord?

Da den britiske anklager tvinges til at droppe sagen, begynder journalist Nora Sand at grave i den, og det står hurtigt klart, at hverken den kærlige ægtemand, de nære veninder eller den stenrige familie har rent mel i posen. Efterhånden som Nora trevler sagen op, ender hun med at stå ansigt til ansigt med en skruppelløs morder, der vil gøre alt for at hytte sit eget skind.

lone theils, pigerne fra englandsbåden. troskyldigheden selv

Nora Sand som TV-serie

Til efteråret kan du på DR1 se Lone Theils bestsellerdebut, Pigerne fra Englandsbåden, som serie i 8 afsnit. Det er det norske prouktionsselskab Shuuto Arctic, som har produceret i samarbejde med REinvent Studios. På engelsk hedder serien Fatal Crossing.

Marie Sandø Jondal (Marco Effekten, 2021) spiller hovedrollen som Nora Sand.

Lone Theils udtaler: “Det gør mig utroligt glad og stolt, at Pigerne fra Englandsbåden nu bliver til en serie. Det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med Shuuto og Reinvent om projektet og jeg har hele vejen igennem følt, at min hovedperson Nora Sand er i gode og kærlige hænder hos folk der virkelig forstår hvad hun er for en karakter. Jeg glæder mig vanvittigt meget til, at se Nora Sand på skærmen og forhåbentligt kommer hun til at tage verden med storm”, siger Lone Theils.

LÆS OGSÅ: Lone Theils’ debutroman bliver til tv-serie

 


 Troskyldigheden selv

En britisk kvinde drukner i en swimmingpool i et sommerhus ved den danske vestkyst. Men var det et hændeligt uheld? Eller var det mord? Og hvem stod i givet fald bag? Afdødes far, der er ved at gå konkurs med sin hotelkæde og har brug for de penge, hendes livsforsikringer vil generere, hendes jaloux søster, de stridende veninder, den kærlige ægtemand … eller en helt anden?

Den danske journalist Nora Sand bliver involveret i sagen, da den skal for retten i England. Og da flere mennesker dør, er hun pludselig selv mål for en skruppelløs morder, der gør alt for at hytte sit eget skind.

Troskyldigheden selv er sjette bog i den populære serie om Nora Sand.

Du kan købe Troskyldigheden selv online fx hos Bog&idé eller i din nærmeste boghandel.

De usynlige

Lone Theils, De usynlige

Under en ferie i Danmark bliver Nora Sand vidne til et drab, der viser sig at have forbindelse til Storbritanniens absolutte elite.

Hun kommer på sporet af en gruppe mennesker, der ikke skyr nogen midler for at dække over fortidens synder.

Mennesker med penge, magt og indflydelse nok til at få ethvert problem til at forsvinde – og de anser Nora for at være præcis sådan et problem.

Hendes eneste chance for redning bliver at opsøge sit værste mareridt.

De usynlige er femte bind i krimiserien om den danske journalist Nora Sand, der bor i London.

Du kan købe De usynlige online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Stilleleg

Stilleleg, Lone Theils, krimi, dansk krimi, Nora Sand, Nora Sand-serie

En video, hvor en politimand i landsbyen Toppingham bliver brutalt halshugget med en krumsabel, lægges på nettet, og eftersom alt tyder på terror, står England snart på den anden ende.

Nora Sand bliver sat til at dække sagen for avisen Globalt, men det viser sig snart, at Toppingham gemmer på en hemmelighed.

En hemmelighed, som alle – også myndighederne – gør deres bedste for at holde ude af mediernes søgelys. For denne hemmelighed er så mørk og hjerteskærende, at nogen er parat til at slå ihjel for den igen og igen.

Stilleleg er fjerde bog i serien om journalisten Nora Sand.

Du kan købe Stilleleg online, fx på Gucca.dk, eller i din nærmeste boghandel.


Heksedrengen

Heksedrengen, Lone Theils, krimi, dansk krimi, Nora Sand, Nora Sand-serie

Hvad har bestialske mord at gøre med en celeber skilsmissesag?

England rystes af intet mindre end to uhyggelige mordsager på kort tid, men London-korrespondent Nora Sand har mistanke om, at det ikke er et tilfælde. Tværtimod tror hun, at mordene kan kobles til den skilsmissesag mellem en dansk reality-stjerne og en russisk oligark, som er på alles læber grundet de tos indædte kamp om forældremyndigheden over deres fælles søn.

Jagten på sandheden om mordene bringer Nora Sand til de mørkeste afkroge af London, men har hun denne gang gabt over mere, end hun kan klare?

Heksedrengen er tredje bog i serien om journalist Nora Sand.

Du kan købe Heksedrengen online, fx på Gucca.dk, eller i din nærmeste boghandel.


Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.