Danske krimiforfattere Indefra

Lindhardt og Ringhof udgiver digitale bogserier

Lindhardt og Ringhof udgiver digitale bogserier

Tv-serier er populære som aldrig før. I starten af året rundede Netflix 75 millioner abonnenter, og den norske tv-serie Skam har netop vundet Nordens Sprogpris. Millioner af seere verden over tilbringer en hel weekend i selskab med Frank Underwood, hver gang en ny sæson af House of Cards rulles ud, eller diskuterer, om androider bør have menneskerettigheder efter det seneste afsnit af scifi-serien Westworld.

Den enorme interesse for serier har været til stor inspiration for os på Lindhardt og Ringhof, og derfor udgiver vi over de næste par år en række digitale bogserier, man kan nyde som e-bog eller lydbog.

Ideen er, at bøgerne ligesom tv-serier er delt op i afsnit, som det tager ca. en time at læse eller lytte til. Vi frigiver et nyt afsnit hver uge, og der er noget for enhver smag! I løbet af 2017 kan I glæde jer til:

Brændende skyld (krimi)
Whitehall (historie)
Sommerfolket (erotik)
Bookburners (fantasy)
Black Notice (krimi)
Remade (dystopi)

De to første afsnit i serien Brændende skyld udkommer allerede den 22. december og løber frem til den 19. januar. Serien, der er skrevet af Inger Gammelgaard Madsen, er en krimi om familiehemmeligheder og hævn.

Vi håber, at læserne vil tage godt imod vores digitale bogserier!