Indefra Lydbøger Saga

Skal vi udgive din oversatte bog internationalt?

Skal vi udgive din oversatte bog internationalt?

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof inviterer hermed alle landets forfattere med på en digital rejse ud over landets grænser.

Lindhardt og Ringhofs digitale forlag SAGA er i fuld gang med at sende dansk litteratur ud i hele verden fra vores kontor i København. Netop nu leder vi efter flere danske forfatterskaber i oversættelse. Derfor har vi indrykket annoncer med invitation til alle landets forfattere:

Skal vi udgive din oversatte bog internationalt?
Annonce indrykket i Politiken den 8. februar 2020.

Kontakt os, hvis din bog er oversat til for eksempel engelsk, tysk, svensk, spansk, kinesisk eller et andet af de 33 sprog, vi udgiver på nu. Alle kan være med. Uanset om bogen er 50 år gammel, om det er skønlitteratur, en fagbog eller en børnebog.

LÆS OGSÅ Lindhardt og Ringhof satser globalt og digitalt

Hvis du indgår en aftale med os, så undersøger vi muligheden for at udgive bogen digitalt på det pågældende sprog inden for seks måneder.

I løbet af de sidste fire år har Saga opbygget et katalog på over 50.000 e-bøger og lydbøger i Danmark, Sverige, Finland, Polen og Tyskland. I 2020 er vi klar med yderligere 24.000 nye digitale udgivelser over hele verden – eller tre i timen døgnet rundt.

Skriv til os på sagainternational@lrforlag.dk

Vi glæder os til at samarbejde med dig.