Indefra

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof skal bruge 40 nye kolleger

lasse horne

En væsentlig del af de nye stillinger bliver slået op af Lindhardt og Ringhofs digitale forlag Saga, men alle forlagets redaktioner står foran ansættelser.


Inden for de næste to år slår forlagshuset Lindhardt og Ringhof 40 nye stillinger op, og ansættelserne begynder allerede næste uge.

”Det har været et virkelig godt bog-år – både for digitale udgivelser og fysiske bøger. Det får selvfølgelig en positiv effekt på årets resultat, men det gør det også muligt for os at gå videre med vores ambitiøse udviklingsplaner,” siger adm. direktør Lars Boesgaard.

Alle redaktioner ansætter

En væsentlig del af de nye stillinger bliver slået op af Lindhardt og Ringhofs digitale forlag Saga, men alle forlagets redaktioner står foran ansættelser.

”Vi er blevet en global udgiver og opererer i mange internationale markeder. Derfor skal cirka halvdelen af de nye ansatte findes i lande, hvor Saga har kontorer. Det digitale bogmarked er i en voldsom vækst rundt om i Europa og resten af verden – med vækstrater på 15-25 procent om året. Den udvikling har Covid-19 situationen kun været med til at accelerere,” fortæller Sagas direktør, Lasse Horne:

”Vi stiler mod at have 100.000 digitale udgivelser i vores katalog inden for de næste år, og ud over at øge vores markedsandele i Danmark, skal vi også skrue op for engagementet i vores udenlandske forlag. På sigt har vi en klar ambition om at sende flere danske forfattere ud i hele verden, hvor vi har globale distributionsaftaler og kan nå flere hundrede millioner boglæsere.”