Børnebøger Carlsen

Kan du løse mysteriet? Kristian fra Ramasjang har brug for en detektivmakker

Hvem har taget Kristians sko? Hvor er hans hat forsvundet hen? Og hvad med hans seler? Tv-vært Kristian Gintberg fra Ramasjang har skrevet fire spændende mysterier, der kræver hjælp fra børn over 4 år.

I bogen om Ramasjang Mysteriet har de syv skurke fra tv-programmet som sædvanlig været på spil, men denne gang har de ikke snuppet ting fra Ramasjang. I stedet har de skiftevis været på rov i Kristians detektivhule og taget hans ting.

“Faktisk var det første gang, han var bar i en sag. For uden selerne blev bukserne ved at falde ned om anklerne på ham. Heldigvis havde han et vigtigt spor. Fodsporet!”

Ramasjang Mysteriet

LÆS OGSÅ: Tag med på fantastiske eventyr med Opdagerklubben – Indiana Jones for børn!

Selv ikke Kristians supercomputer MYSTERIO kan hjælpe ham, og derfor har Kristian brug for en detektivmakker til at løse bogens mysterier. I fire forskellige historier skal Kristian have hjælp til at finde ud af, hvem der har stjålet hans ting.

For er det mon Preben Pølsesnak, Camping Vagn eller Hanne Riffel, der har været på spil? Alle de kendte skurke er løs i Ramasjang, så det gælder om at holde øjne og ører åbne, for sporene vil lede dig i retning af tyven.

LÆS OGSÅ: Se de nye børnebøger, der er på vej

Ramasjang Mysteriet er skrevet efter det prisvindende børneprogram, hvor Kristian Gintberg selv spiller rollerne som både hovedpersonen, Kristian, og de syv skurke.

Bogen er en skøn højtlæsningsbog for de 4-8-årige og er flot illustreret af Gabriel Diaz.Bogen om Ramasjang Mysteriet

Ramasjang, Ramasjang mysteriet, detektivhistorier, Kristian Gintberg,

Er du klar til at tage på skurkejagt? Løs spændende gåder og detektivhistorier med Ramasjang Mysteriet.

Ramasjangs syv skurke har været på spil igen – og denne gang har de snuppet ting fra Kristian! Han har derfor brug for hjælp til at få dem tilbage.

Ramasjang Mysteriet med vært Kristian Gintberg er det allermest streamede Ramasjang-program på DR.dk, og nye sæsoner er på vej.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Ramasjang Mysteriet online eller i din nærmeste boghandel.