Aktuelt Danske krimiforfattere Lydbøger

Lone Theils indgår stort internationalt samarbejde med SAGA

Theils

Forfatter Lone Theils’ krimier er nu på vej ud i det meste af verden som lydbøger.

Det sker efter Theils og Grand Agency har indgået en aftale med SAGA om at udgive hele Nora Sand-serien på fem sprog og romanen 87 sekunder på ti sprog. Dermed vil bøgerne finde vej til læsere gennem 450 forskellige distributører verden over.

Føles som en stor ære

“Jeg er virkelig glad for at se både Nora Sand og Georg Guldmann nå ud til et større internationalt publikum og glæder mig til samarbejdet med Saga, der åbner nye lande for forfatterskabet. For mig er samarbejdet med Saga en naturlig forlængelse af samarbejdet med Lindhardt & Ringhof. Det er en stor glæde for mig at forestille mig at lyttere i ti lande nu kan dykke dybere ned i mit forfatterskab. Det føles altid som en stor ære at få lov til at fortælle historier internationalt. Jeg håber både Guldmann og Sand får fans i deres respektive lande,” siger Lone Theils.

Serien om Nora Sand tager altid afsæt i virkelige begivenheder. Nu oversættes bøgerne til hollandsk, polsk, italiensk, fransk og spansk. Serien tæller: Pigerne fra EnglandsbådenDen blå digters kone,Heksedrengen og Stilleleg og senest De Usynlige, som udkom i foråret. De første fire bøger har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommer på print i 16 lande. 

Romanen 87 sekunder om Georg Guldmann, som indtil videre er enkeltstående, oversættes til : svensk, finsk, tysk, engelsk, hollandsk, polsk, italiensk, fransk, spansk og tjekkisk.

lone theils nora sand
Nora Sand serien

Nye muligheder for forfattere

“Lone Theils er læst og elsket i mange lande, og hendes bøger er mere eller mindre fast inventar på bestsellerlisterne. De kommende udgivelser gennem SAGA åbner for forfatterskabet, så endnu flere læsere får del i hendes spændende og velskrevne historier. Udviklingen af de digitale formater og kanaler skaber fantastiske muligheder for forfattere med et stort bagkatalog,” siger Lena Stjernström, VD, Grand Agency.

Læs mere her: