Indefra Saga

Verdens største lydbogstjeneste udgiver Inger Gammelgaard Madsen på fire sprog

Inger Gammelgaard Madsen_Foto_Anne_Kring

Den succesrige danske krimiforfatter Inger Gammelgaard Madsen er sluppet igennem nåleøjet til verdens største lydbogstjeneste, Audible, hvor hun nu udkommer med en serie om drabsefterforskeren Mason Teilmann på tysk, fransk, italiensk og engelsk.

”Alle Ingers bøger er digitale bestsellere, der begejstrer læserne. Det har verdens største lydbogstjeneste, Audible, fået øjnene op for,” siger Lasse Horne, direktør for SAGA.

”Vi er enormt stolte over at lancere Ingers nye krimiserie i samarbejde med Audible. Kun de bedste bøger bliver til Audible Originals, og vi glæder os sammen med Inger over, at hun og hendes nye Teilmann-krimiserie får et stort, europæisk publikum. Med den digitale bog åbner verdens bogmarkeder sig – nu også for Inger Gammelgaard Madsen.”

Stemmen fra jorden

Første roman i serien, Stemmen fra jorden, handler om 7-årige Lilly Danielsen, der går en tur med familiens hund efter et skænderi med sin storebror. Men hendes mor bliver urolig, da hun ikke kommer hjem som aftalt. Den amerikanske politibetjent Mason Teilmann har et noget mere stilfærdigt arbejde hos Midt- og Vestjyllands Politi, end da han var drabsefterforsker med speciale i drab på børn i sin hjemby New Orleans. Da han får overdraget sagen om Lilly Danielsens forsvinden, får han brug for al den træning og erfaring, han har med sig fra USA …

Selv udtaler Inger Gammelgaard Madsen:

“Jeg er utrolig glad for mit dejlige samarbejde med SAGA, som får mine krimier ud til læsere i hele verden, det er jo det allerbedste, der kan ske for en forfatter.”

Michael Treutler, Senior Vice President International Content & Publishing hos Audible udtaler:

“Hos Audible arbejder vi benhårdt på kun at tilbyde de allerbedste lydoplevelser til vores millioner af lyttere verden over. I forbindelse med vores Originals produktioner er vi heldige kun at arbejde med de mest talentfulde forfattere. Derfor er vi også stolte over, at Inger Gammelgaard Madsen har skabt sådan en spændende krimiserie eksklusivt til Audible. Takket være den planlagte udgivelse på fire sprog vil denne Original blive lyttet i hele verden og glæde mange af vores kunder.”

Serie oversættes også

Inger Gammelgaard Madsen har udgivet 14 bind i sin Rolando Benito-serie, og desuden skrevet to digitale serier til SAGA, Brændende skyld (2016) og Sanitøren (2017). De to digitale serier er med tiden oversat og udgivet på 21 sprog. I anledning af Audibles udgivelse af Stemmen fra Jorden bakker SAGA Ingers momentum op med oversættelse og løbende udgivelse af Rolando Benito-serien på tysk, fransk, italiensk og engelsk. Stemmen fra jorden forventes at udkomme på dansk som e- og lydbog i slutningen af 2022.

Verdens største lydbogstjeneste udgiver Inger Gammelgaard Madsen på fire sprog

Læs mere her: