Børnebøger Bøger til godnatlæsning for børn Carlsen

Lige børn leger bedst – Skæve historier om vendinger, som de voksne fyrer af

Lige børn leger bedst – Skæve historier om vendinger, som de voksne fyrer af

Lige børn leger bedst, æblet falder ikke langt fra stammen, kært barn har mange navne – vi voksne har mange mærkelige vendinger, som ofte ikke giver mening for vores børn. Eller måske bare en helt anden mening?

Lige børn leger bedst – og syv andre skæve historier om vendinger, som de voksne fyrer af er en samling skønne eventyr, der alle tager udgangspunkt i velkendte ordsprog, men vender dem helt på hovedet, så de giver ny mening og får deres eget liv i en magisk verden.

Lige børn leger bedst, højtlæsning, vendinger, ordsprog, eventyr, christine skouBogen er skrevet af sanger og skuespiller Christine Skou, og de tilhørende sange er komponeret af Ole Kibsgaard.

Begge er blandt andet kendte for deres mange år som værter på det populære børneprogram, Kaj & Andrea.

Sammen har de lavet over 100 børnekoncerter i hele Danmark, bl.a. med historierne og sangene fra denne bog. Åben bogen og nyd Rasmus Bregnhøis skønne, finurlige tegninger. Sæt cd’en på – og lyt til alle historierne og sangene.

“Fantastisk bog! Både børn og voksne får et godt grin, og jeg har haft mange interessante samtaler med mine børn, ud fra historierne.” – læser på saxo.com

Lige børn leger bedst, højtlæsning, christine skou

Lige børn leger bedst – og syv andre skæve historier om vendinger, de voksne fyrer af

af Christine Skou & illustreret af Rasmus Bregnhøi

Lige børn leger bedst, christine skou, talemåder, vendinger, højtlæsningHvad tænker børn egentig, når de hører, at lige børn leger bedst? Hvad nu, hvis man ikke er helt lige?

Sæt dig godt til rette, og hør om indianerpigen Himma-Laila, der har så frygtelig dårlig løg-ånde. Og skynd dig at komme, så du kan hjælpe den stakkels konge med at gøre Prinsesse-Sur-I-Mund lidt gladere.

Bogen er velegnet til oplæsning for børn på 5+ og giver anledning til snak om talemåder og skraldgrin.

Du kan finde Lige børn leger bedst her eller hos din lokale boghandler fra d. 28. juni 2018.