Fiktion Amerikanske romaner Boganmeldelser Danielle Steel Romantiske bøger

Læs om Danielle Steels kærlighedsroman Grib dagen

Læs om Danielle Steels kærlighedsroman Grib dagen

Danielle Steel er dronningen af kærlighedsromaner, og fans af hendes bøger ved altid, hvad de kan forvente at få. Hun skriver nemlig smukke fortællinger fyldt med drama, konflikter og ægte romantik.

Grib dagen er ingen undtagelse.

Her kan du læse om Grib dagen og en anmeldelse fra vores Gæsteblogger Mie Kristiansen.

Læs også: 15 romaner du skal læse i 2023 – her venter fantastiske læseoplevelser

Grib dagen handler om …

Stephanie Adams er en hengiven, hjemmegående husmor, men bliver kun hos sin mand for deres børns skyld, så da hendes mand pludseligt dør, står alle døre åbne. På trods af hendes børns sorg og hendes egne modstridende følelser, prøver Stephanie at komme videre men har svært ved at finde sig selv som et uafhængigt individ efter at have ofret sig selv for andre i flere år.

En spontan tur fører Stephanie til Las Vegas og Grand Canyon, og et tilfældigt møde gør, at hendes liv ændrer sig for evigt. Hun møder countrystjernen Chase Taylor, som åbner sin verden for hende. Hun er ikke længere den samme kvinde og lever et helt nyt liv.

Grib dagen beskriver på strålende vis chokket ved et pludseligt tab og den frihed, det kan føre med sig, når der vendes op og ned på en kvindes liv – og hvorledes hun langsomt lærer at gribe dagen.

Anmeldelse af Danielle Steels kærlighedsroman: Grib dagen

Mie Kristiansen er bogblogger, og skriver til daglig på sin egen blog Mizzepii.

Danielle Steel har gjort det igen! Hun har skrevet endnu en skøn og romantisk bog – nemlig den nye bog, som hedder Grib dagen.

Bogen handler om Stephanie Adams, som lever i et kærlighedsløst ægteskab. Sammen med sin mand har hun tre voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra. Da Stephanies mand pludselig dør, står Stephanie pludselig over for en masse nye muligheder – men skal først lære at finde sig selv igen og komme videre med sit liv.

En spontan rejse til fører Stephanie til Las Vegas og Grand Canyon, hvor hun tilfældigt møder countrystjernen Chase Taylor. Sød musik opstår, og Stephanie mærker igen følelsen af kærlighed. Men er hun egentlig klar til en ny kærlighed?

Grib dagen er en fortælling om tab og sorg, og om at være åben overfor forandringer.

Denne bog er faktisk blevet en af mine yndlingsbøger nu fra Danielle Steel. Jeg kan genkende nogle sider af mig selv i Stephanie, og jeg kan til tider også være bange for forandringer. Bogen er både så romantisk, lærerig og får mig til at føle, at jeg bare skal nyde livet. Gribe dagen.

Til alle kærligheds-elskere kan jeg varmt anbefale at læse denne søde kærlighedshistorie fra Danielle Steel. Jeg skal hvert fald læse den igen <3

Du kan købe Grib dagen som e-bog eller lydbog her

Er du fan af Danielle Steel? Se den imponerende liste over Danielle Steels romaner og tæl hvor mange du har læst.