I kogebogen Hurtig lækker mad får du intet mindre end 160 opskrifter, der alle resulterer i lækre og nemme retter, som du nemt kan lave på 10 minutter eller under.
Bogen er derfor perfekt til dem, der gerne vil have lækker mad i en fart, eller studerende, der måske ikke har lyst til at kaste sig over det store køkkenprojekt.
I alle bogens 160 opskrifter skal man kun bruge simple køkkenredskaber, og opvasken er derfor også minimal – en rigtig win win.
LÆS OGSÅ: Lækker mad på 10 minutter – Blomkålssuppe med garam masala
Fiskepakker
Til denne simple og utroligt velsmagende ret skal du bruge:
2 store stykker bagepapir og en bageplade
2 meget tynde fiskefileter (torsk, kuller, havbars eller laks)
Lidt hvidvin
1 håndfuld krydderurter (persille, estragon eller dild)
4 spsk. piskefløde
Fremgangsmåde:
Varm ovnen op til 230 grader. Læg en fiskefilet midt på hvert stykke bagepapir. Dryp med piskefløde, krydr med salt og peber, og drys med friske krydderurter.
Fold bagepapiret op omkring fisken, og sno enderne sammen, så pakkerne bliver lukket, men der stadig er en lille åbning i toppen. Hæld lidt vin ned gennem åbningen, og luk så pakkerne godt, men sørg for, at der er plads til, at luften kan udvide sig under tilberedningen.
Læg pakkerne på bagepladen, og steg fisken i ovnen i otte minutter. Server pakkerne åbne, gerne med citronbåde og havsalt til.
Ovenstående opskrift er vidst én af de hurtigste måder at tilberede fisk til perfektion – med kogebogen Hurtig lækker mad behøver god mad ikke at tage lang tid.
I kogebogen Hurtig lækker mad får du intet mindre end 160 opskrifter, der alle resulterer i lækre og nemme retter, som du nemt kan lave på 10 minutter eller under.
Bogen er derfor perfekt til dem, der gerne vil have lækker mad i en fart, eller studerende, der måske ikke har lyst til at kaste sig over det store køkkenprojekt.
I alle bogens 160 opskrifter skal man kun bruge simple køkkenredskaber, og opvasken er derfor også minimal – en rigtig win win.
LÆS OGSÅ: Lækker mad på 10 minutter – Blomkålssuppe med garam masala
Fiskepakker
Til denne simple og utroligt velsmagende ret skal du bruge:
2 store stykker bagepapir og en bageplade
2 meget tynde fiskefileter (torsk, kuller, havbars eller laks)
Lidt hvidvin
1 håndfuld krydderurter (persille, estragon eller dild)
4 spsk. piskefløde
Fremgangsmåde:
Varm ovnen op til 230 grader. Læg en fiskefilet midt på hvert stykke bagepapir. Dryp med piskefløde, krydr med salt og peber, og drys med friske krydderurter.
Fold bagepapiret op omkring fisken, og sno enderne sammen, så pakkerne bliver lukket, men der stadig er en lille åbning i toppen. Hæld lidt vin ned gennem åbningen, og luk så pakkerne godt, men sørg for, at der er plads til, at luften kan udvide sig under tilberedningen.
Læg pakkerne på bagepladen, og steg fisken i ovnen i otte minutter. Server pakkerne åbne, gerne med citronbåde og havsalt til.
Ovenstående opskrift er vidst én af de hurtigste måder at tilberede fisk til perfektion – med kogebogen Hurtig lækker mad behøver god mad ikke at tage lang tid.
Du kan finde 160 hurtige og lækre opskrifter i kogebogen Hurtig lækker mad her – eller hos din boghandler. Alle opskrifter er simple at lave og utroligt velsmagende.
Andre læste også: