I kogebogen Hurtig lækker madfinder du 160 opskrifter på lækre retter, du nemt kan lave på 10 minutter eller under.
Bogen er derfor perfekt til dem, der gerne vil have lækker mad i en fart, eller studerende, der måske ikke har lyst til at kaste sig over det store køkkenprojekt ved aftensmadstid.
I alle bogens 160 opskrifter skal man kun bruge simple køkkenredskaber, og opvasken er derfor også minimal – en rigtig win win.
Blomkålssuppe med garam masala
Til denne hurtige og lækre ret skal du bruge: Et rivejern, en stor gryde og en blender. 450g blomkål 1-2 terninger grøntsagsbouillon 3 spsk. fløde 1 spsk. garam masala 1 lækkert brød
Fremgangsmåde: Kog 1 liter vand i elkedlen til bouillon. Riv imens blomkålen. Opvarm 2 spsk. olivenolie i gryden. Tilsæt blomkål og garam masala. Steg det under omrøring ved middel varme i nogle minutter, indtil blomkålen er mør, men ikke har taget farve.
Hæld det kogende vand over blomkålen, tilsæt bouillonterning eller -ekstrakt, og rør rundt. Lad suppen simre ved svag varme i 5 minutter.
Hæld suppen i blenderen, og blend den, til den har en cremet konsistens. Hæld suppen tilbage i gryden, og tilsæt fløde, salt og peber. Varm suppen op ved svag varme, og server den med brød til. Og voila – så er der lækker blomkålssuppe med garam masala til fire personer.
I kogebogen Hurtig lækker mad finder du 160 opskrifter på lækre retter, du nemt kan lave på 10 minutter eller under.
Bogen er derfor perfekt til dem, der gerne vil have lækker mad i en fart, eller studerende, der måske ikke har lyst til at kaste sig over det store køkkenprojekt ved aftensmadstid.
I alle bogens 160 opskrifter skal man kun bruge simple køkkenredskaber, og opvasken er derfor også minimal – en rigtig win win.
Blomkålssuppe med garam masala
Til denne hurtige og lækre ret skal du bruge:
Et rivejern, en stor gryde og en blender.
450g blomkål
1-2 terninger grøntsagsbouillon
3 spsk. fløde
1 spsk. garam masala
1 lækkert brød
Fremgangsmåde:
Kog 1 liter vand i elkedlen til bouillon. Riv imens blomkålen. Opvarm 2 spsk. olivenolie i gryden. Tilsæt blomkål og garam masala. Steg det under omrøring ved middel varme i nogle minutter, indtil blomkålen er mør, men ikke har taget farve.
Hæld det kogende vand over blomkålen, tilsæt bouillonterning eller -ekstrakt, og rør rundt. Lad suppen simre ved svag varme i 5 minutter.
Hæld suppen i blenderen, og blend den, til den har en cremet konsistens. Hæld suppen tilbage i gryden, og tilsæt fløde, salt og peber. Varm suppen op ved svag varme, og server den med brød til.
Og voila – så er der lækker blomkålssuppe med garam masala til fire personer.
Du kan finde 160 hurtige og lækre opskrifter i kogebogen Hurtig lækker mad her – eller hos din boghandler. Alle opskrifter er simple at lave og utroligt velsmagende.
Andre læste også: