Samtalespil Viden

Lad os tale om litteratur

litteratur, spil, small talk big questions, books

I denne uge har Lindhardt og Ringhof i samarbejde med Small Talk lanceret et nyt spil, der kan hjælpe med at sætte samtaler om litteratur i gang, nemlig Small Talk – Big Questions® BOOKS.


I Small Talk BOOKS er der ingen rigtige eller forkerte svar til spørgsmålene – alle kan derfor være med – og det kan spilles af både børn og voksne. Forhåbentlig kan det inspirere til, at flere begynder at læse og deler deres læseoplevelse.

Hvad kan du godt lide ved at læse?

Eksempel fra spillet

I en tid, hvor der er fokus på børn (og voksnes) læsevaner, håber vi, at spillet også kan være med at starte gode samtaler om bøger mellem forældre, børn, lærere m.fl. For der er mange grunde til at læse (mere). Læsning styrker vores empati, ordforråd, koncentrations- og forestillingsevne, og udover det underholder bøgerne og bringer os ny viden.

Hvad er den bedste bogoplevelse du har haft?

Eksempel fra spillet

Og nu hvor sommeren er på vej, så kan det forhåbentlig også sætte lidt ekstra gang i læseglæden under solens stråler og bruges som underholdning på stranden, bagsædet, hotellet eller et af de mange andre steder vi skal hen i sommerferien.

Hvis du selv skulle skrive en bog, hvad skulle den handle om?

Eksempel fra spillet

Spillet indeholder 71 spørgsmål, der fremgår både på dansk og engelsk.
Rigtig god læse- og spillelyst.
Small Talk – Big Questions® BOOKS


Lad os tale om litteratur

Small Talk – Big Questions® og Lindhardt og Ringhof har i samarbejde lavet en ny udgave af det populære samtalespil med det formål at sætte samtaler i gang omkring litteratur, nemlig Small Talk – Big Questions® BOOKS.

Alle kan være med i spillet, både børn og voksne. Det er dig selv, der afgør svarene – her findes der ikke noget rigtigt og forkert svar til spørgsmålene. Forhåbentlig er spillet med til at starte samtaler, der øger din læselyst og -glæde.

Du kan købe Small Talk – Big Questions® BOOKS online hos f.eks. Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.