Efterårets krimi-favorit: SEKTEN

Michael Katz Krefeld er tilbage med en ny bog om Ravn. Hvis du ikke allerede har læst Afsporet og Savnet, så har du heldigvis tid til at sluge dem inden Sekten udkommer den 6. november.

I Sekten viser en mordbrand sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Han hyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt “Guds udvalgte”.
 
Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Han lokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted som er tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt.

Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid. 

En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle.

michael katz krefeld sektenDu kan forudbestille Sekten her – og se gode tilbud på de to første bøger i serien hos alle landets boghandlere, fx  Bog & Idé, eller SAXO.


5 spørgsmål til forfatteren

michael katz krefeldForlagsliv har spurgt Michael Katz Krefeld, hvad der inspirerer ham og hvilken thriller der er hans egen favorit – læs med her i 5 spørgsmål til forfatteren.


Læserne elsker Krefeld

Afsporet michael katz krefeldFra du går i gang med den første bog i serien om Ravn til du læser sidste side, går der under 10 dage. Du vil i den periode have tilbragt 7,6 timer med Afsporet i hænderne.  Du vil dermed ligesom 88 % af dem, der begyndte på bogen, have læst den færdig. Du vil give den 4 ud af 5 hjerter. Du vil derefter med 50 % sandsynlighed gå i gang med næste bind i serien, Savnet, som du vil bruge en time længere på at læse – nok fordi den er lidt længere.

Hvordan ved vi det? Tal fra abonnementstjenesten Mofibo giver forlag og forfattere ny viden om læserne – læs mere i artiklen Læserne elsker Krefeld

Vil du gerne finde flere læseoplevelser? Så har vi samlet de bedste krimier til dig her.