Biografi Lydbøger

Nu kan du streame Kevin Magnussens lydbog

kevin magnussen, alt eller intet, formel 1

Alt eller intet – Mine år i Formel 1 fortæller racerkøreren Kevin Magnussens den medrivende og højspændte historie om sine syv sæsoner i Formel 1. Nu er lydbogen, indlæst af skuespiller Benjamin Katzmann Hasselflug, klar til streaming på de danske bogtjenester som Mofibo, Saxo, Chapter og Podimo.

Kevin Magnussen er født til fart. Og i bogen Alt eller intet kan du blive klogere på den spændende historie om Kevins syv sæsoner i Formel 1. Det er et ærligt indblik i motorsportens kongeklasse, hvor ambitionerne – og pengene er rigtig store – og det samme kan man sige om den konkurrence, som både er mellem konkurrenterne og holdkommeraterne.

Kevin var kun to år gammel, da han sad i en gokart for første gang. Og drømmen om Formel 1 blev hurtigt fasttømret.

Alt eller intet tager Kevin Magnussen dig med helt ind bag rattet i en Formel 1-racer. Han fortæller desuden om livet i kulissen bag det brølende spektakel på verdens mest berømte racerbaner; om venskab og fjendskab, om at sætte livet på spil, om podieplaceringer og slemme skuffelser.

Du kan købe Alt eller intet – mine år i Formel 1 online, fx hos Bog og Ide, eller i din foretrukne boghandler. Du kan også lytte til lydbogen på de fleste danske streamingtjenester.

Her kan du lytte til “Alt eller intet” som lydbog

Du kan lytte til Kevin Magnussens lydbog på de fleste danske lydbogstjenester, hvis du har abonnement. Du kan også købe og downloade lydbogen hos Saxo.com eller i Apples BØGER app.

https://www.saxo.com/dk/alt-eller-intet-mine-aar-i-formel-1_lydbog_9788728111222

https://mofibo.com/dk/da/books/alt-eller-intet-mine-%C3%A5r-i-formel-1-1482786

https://chapter.dk/

https://podimo.com/dk/

https://tales.dk/

https://www.nextory.dk/