Biografier Lydbøger

Nu kan du streame Kevin Magnussens lydbog

kevin magnussen, alt eller intet, formel 1

Alt eller intet – Mine år i Formel 1 fortæller racerkøreren Kevin Magnussen den medrivende og højspændte historie om sine syv sæsoner i Formel 1. Nu er lydbogen, indlæst af skuespiller Benjamin Katzmann Hasselflug, klar til streaming på de danske bogtjenester som Mofibo, Saxo, Chapter og Podimo.

Nu kan du streame Kevin Magnussens lydbog

Kevin Magnussen er født til fart. Og i bogen Alt eller intet kan du blive klogere på den spændende historie om Kevins syv sæsoner i Formel 1. Det er et ærligt indblik i motorsportens kongeklasse, hvor ambitionerne – og pengene er rigtig store – og det samme kan man sige om den konkurrence, som både er mellem konkurrenterne og holdkommeraterne.

Kevin var kun to år gammel, da han sad i en gokart for første gang. Og drømmen om Formel 1 blev hurtigt fasttømret.

Alt eller intet tager Kevin Magnussen dig med helt ind bag rattet i en Formel 1-racer. Han fortæller desuden om livet i kulissen bag det brølende spektakel på verdens mest berømte racerbaner; om venskab og fjendskab, om at sætte livet på spil, om podieplaceringer og slemme skuffelser.

Du kan købe Alt eller intet – mine år i Formel 1 online, fx hos Bog og Ide, eller i din foretrukne boghandler. Du kan også lytte til lydbogen på de fleste danske streamingtjenester.

Læs også: “Den performance, bilen har i svingene, er så sindssyg.” Kom med Kevin Magnussen til race i Monaco i bogen Alt eller intet

Her kan du lytte til “Alt eller intet” af Kevin Magnussen som lydbog

Du kan lytte til Kevin Magnussens lydbog på de fleste danske lydbogstjenester, hvis du har abonnement. Du kan også købe og downloade lydbogen hos Saxo.com eller i Apples BØGER app.

Kevin Magnussen

https://www.saxo.com/dk/alt-eller-intet-mine-aar-i-formel-1_lydbog_9788728111222

https://mofibo.com/dk/da/books/alt-eller-intet-mine-%C3%A5r-i-formel-1-1482786

https://chapter.dk/

https://podimo.com/dk/

https://tales.dk/

https://www.nextory.dk/

Se også disse spændende bøger om Formel 1 og racerbiler:

Den store bog om legender, tragedier og triumfer i Formel 1

Formel 1

Formel 1 er mere end blot et af verdens største sportsbegivenheder – det er et fænomen. En sport, der i lige dele består af teknik, talent og penge.

Danmarks førende Formel 1 ekspert, Peter Nygaard, beretter hele historien om løbene, fra sportens beskedne start i 1950’erne til den milliardforretning, Formel 1 er i dag.

Læs også: Fadøl, børn på banen og strudseløb. Fem vanvittige historier fra Formel 1

Han fortæller om legenderne, tragedierne og triumferne; og om de mange små fascinerende detaljer omkring løbet, fx udviklingen af den teknik, der sørger for, at kørerne kan overleve selv de mest voldsomme sammenstød.

Du kan købe Formel 1 online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Imponerende og gennemillustreret værk om Mercedes i Formel 1

mercedes i formel 1, peter nygaard

Historien om Mercedes er en fortælling om storhed, stolthed og det største comeback nogensinde i formel 1.

Mercedes er et af de mest sejrrige teams i verdens hurtigste løb. De har slået et utal af rekorder, og haft nogle af motorsportens største ikoner som Mercedes-kørere. Deres historie bærer præg af både sejrer og tragedier, og Peter Nygaard tager dig igennem hele den medrivende fortælling.

I dette imponerende og gennemillustrerede værk fortæller Peter Nygaard endnu et fascinerende kapitel i formel 1’s dramatiske historie.

Du kan købe Mercedes i Formel 1 online, fx. på Saxo.dk, eller i din nærmeste boghandel fra d. 2 november.
Smuk illustreret bog om Ferrari i Formel 1

Ferrari, Ferrari i Formel 1, Peter Nygaard, Formel 1,

Den stejlende, sorte hingst på den røde baggrund er for mange blevet et symbol på motorsport. Kom tæt på historien om Ferrari, når Peter Nygaard udfolder beretningen om den stejlende hingst i Formel 1 – om triumferne, tragedierne og de tekniske landvindinger.

Peter Nygaard er Danmarks førende Formel 1-ekspert, og med denne bog har han begået et pragtværk om motorsportens mest legendariske spiller. Bogen fortæller en smuk, underholdende og dramatisk historie, som desuden er rigt illustreret.

Du kan købe Ferrari online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Biografi om den mest magtfulde mand inden for motorsport i det 20. århundrede

enzo ferrari

Enzo Ferrari den suverænt mest magtfulde mand inden for motorsporten i det 20. århundrede. Bliv klogere på en af motorsportens mest centrale personligheder i denne detaljerige biografi.

Foruden at stille skarpt på Enzo Ferraris liv går Enzo Ferrari – Manden, bilerne og løbene også i dybden med andre aspekter af motorsporten.

Biografien giver et unikt indblik i de store – til tider blodige – racerløb, i konkurrencen mellem de allerførste racerbiler samt i de politiske aspekter af motorsport op gennem det 20. århundrede.

Du kan streame Enzo Ferrari som e-bog eller lydbog på fx Saxo.com eller hos SAGA.