Carlsen Billedbøger Børnebøger Børnebøger 10-12 år Børnebøger 6-9 år Jacob Riising Læs let bøger Sjove børnebøger

Karmaboy er byens sejeste superhelt! Bliv klogere på den sjove serie af Jacob Riising lige her!

Karmaboy er byens sejeste superhelt! Bliv klogere på den sjove serie af Jacob Riising lige her!

Den humoristiske serie om Karmaboy og hans umage følge fra Skovlunde Bytorv har sat godt og grundigt gang i lattermusklerne hos børn i hele Danmark. Og jov, den er god nok. Jacob Riising har gjort det igen. Nu kommer Karmaboy 6 – Den hemmelige klunkeklan, som byder på endnu mere humor og tåkrummende udfordringer for vores allesammens helt fra Skovlunde.

Hvis du ikke har fulgt Karmaboy i tykt og tyndt, er der ingen grund til panik. Vi hjælper dig godt på vej ind i Jacob Riisings prisvindende univers her.

Er du allerede dedikeret Karmaboy-fan? Så fortvivl ej – du kan bare hoppe direkte ned til alt det nye og spændende nederst i indlægget.

Karmaboy, kometer og hundepølse

Drengen Niller er en helt almindelig dreng med rødt krøllet hår. Egentlig var han døbt Niels, men lige siden han var helt lille, har alle bare kaldt ham Niller (Havde han været døbt Ditlev eller Didrik, havde han sikkert været kendt som “Diller” i stedet for “Niller”, men det en helt anden snak).

Han bor på Skovlunde Bytorv, og det er faktisk temmelig kedeligt. Især fordi de voksne ikke rigtig lytter til ham, heller ikke når han har noget vigtigt at sige.

Derfor har Niller opfundet sin helt egen superhelt: Karmaboy. I modsætning til andre superhelte kan Karmaboy hverken flyve eller se igennem bygninger, men til gengæld kan han lave god karma. Og det er jo også en slags superkræft. I hvert fald har Karmaboy nok at lave, for der har det med at ske sære ting og sager i Skovlunde …

Karmaboy, kometen og den onde numsekløe, Jacob Riising, børnebog, børnebøgerKarmaboy, Sultanen af Dillermann, Jacob Riising, børnebog, børnebøger                                        Karmaboy, Operation hundepølse, Jacob Riising, børnebog, børnebøgerKarmaboy er byens sejeste superhelt! Bliv klogere på den sjove serie af Jacob Riising lige her!

Først var der jo dengang med kometen, der ville udrydde Skovlunde Bytorv i Karmaboy – kometen og den onde numsekløeOg der var jo også dengang, hvor Skovlundes borgmesterfrue ville omdanne hele bytorvet til hundetoilet, og hjælpen endte med at komme helt fra Tyrkiet. Det var i Karmaboy – Sultanen af DillermannFor slet ikke at tale om dengang, da gravhunden Arthur forsvandt under mystiske omstændigheder, som Jacob Riising beskriver det i Karmaboy – Operation Hundepølse. Og så var der jo Helse-Else er blevet træt af al mandehørmen i Skovlunde, og tager derfor med på kvindelejr og truer med aldrig at komme tilbage i Karmaboy – Klokkeværk og kvindelejr.

Ja ja, der sker mange ting i Skovlunde!

Jeg er faktisk ikke helt sikker på, om Karmaboy er noget for mig …

Hvis du ikke allerede er overbevist, om at du og ungerne straks må kaste jer over Karmaboy-bøgerne, kan I med fordel læse om nogle af de mange genistreger, som bogens forfatter Jacob Riising har bedrevet gennem sit ikke engang så lange liv:

“Det var i 2016, Jacob Riising vandt Orla-prisen for Karmaboy. Det var flot og tillykke med dengang … men verdens bedste børnebog? Det mindes jeg ikke, vi sagde noget om …” – Jørgen Jørgensen, formand for Orla-komiteen.

“Muligvis den bedste bog i verden.” – Britta Riising, forfatterens mor, om Karmaboy – Kometen og den onde numsekløe

“Det er da vist rigtigt. Jacob Riising var på det hold, der slog og i kampen om sjællandsmesterskabet i håndbold tilbage i … var det 1990? Og?” – Joachim Boldsen, tidligere håndboldspiller på det danske landshold.

Skulle I være blevet overbevist om at give jer i kast med den helt igennem fabelagtige serie, så kan I finde Karmaboy-bøgerne online her.

Og nu til den nyeste, forrygende historie i rækken … Den er ikke bare gal på Skovlunde Bytorv. Den er helt gal!

Karmaboy – Den hemmelige klunkeklan

Karmaboy er byens sejeste superhelt! Bliv klogere på den sjove serie af Jacob Riising lige her!

Hverken Niller eller nogen af de andre på Skovlunde Bytorv troede, at den hemmelige klunkeklan fandtes i virkeligheden. Men en dag modtager Kopi Kaj en fin invitation, som viser sig at være lidt af en fælde. Heldigvis er Karmaboy med og kontakter borgmesteren, men er han nu også til at stole på?

Du kan købe Karmaboy 6 – Den hemmelige klunkeklan online her eller hos din lokale boghandler.