Biografier Fagbøger

Kandis fejrer 35-års jubilæum med bogudgivelse

Kandis

I 2024 tager Kandis på landsdækkende jubilæumsturne.

I den anledning inviterer Lukas Birch og Johnny Hansen til en kæmpe Kandis-fest med denne bogudgivelse. For Kandis er livsglæde, og det er bogen fyldt med.

Den er til alle de mange fans, der gennem årene har skrålet med på En lille ring af guld og alle de mange andre hits. Dem som ikke vil hjem fra festen, selv om lyset på spillestedet slukkes.

Lukas Birch tager læseren med på en rejse i ny bog om Kandis

I bogen kan man læse om alt det, der er vigtigt for at skabe sådan en fest: Medlemmerne, sammenholdet, musikken, de utrolige historier, koncerterne og ikke mindst, hvad de mange fans betyder. For uden dem var festen aldrig blevet så stor.

Lukas Birch holder foredrag med Johnny Hansen og har fulgt Kandis i mange år. I bogen tager han læseren med på en rejse, hvor man kommer helt tæt på Kandis. Her er både masser af sjove anekdoter, historier der ikke er fortalt før, og masser af farvestrålende billeder fra mange års folkefest.


Kandis

Kandis, kandis quiz

I denne bog inviterer Lukas Birch og Johnny Hansen til en kæmpe Kandis-fest. For Kandis er livsglæde. Og det er denne bog fuld af.

Den er til alle de mange fans, der gennem årene har skrålet med på en lille ring af guld og alle de andre mange hits, og som ikke vil hjem fra festen, selvom lyset på spillestedet er slukket. I bogen kan man både læse om alt det, der er vigtigt for at skabe sådan en fest. Medlemmerne, sammenholdet, musikken, de utrolige historier, koncerterne og ikke mindst, hvad de mange fans betyder. For uden dem, var festen aldrig blevet så stor.

Lukas Birch holder foredrag med Johnny Hansen og har fulgt Kandis i mange år. I bogen tager han læseren med på en tour for livet, hvor man kommer helt tæt på Kandis og er med hele vejen.

Du kan købe Kandis online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 3. juni.