Fiktion Amerikanske romaner Inspirationslister og guides

3 gode bognyheder til utålmodige fans

3 gode bognyheder til utålmodige fans

Hvad har Stephenie Meyer, Helen Fielding og Justin Cronin til fælles? Deres store fanskarer, som utålmodigt venter på nye bøger. Dette efterår bringer nyheder til de mange millioner af fans, som har læst Twilight, Bridget Jones og Justin Cronins dystopiske bestseller-trilogi.

Kemikeren af Stephenie Meyer

screen-shot-2016-11-10-at-14-45-12_burned

Stephenie Meyer er tilbage – og Twilight-fans kan glæde sig til en bog, der er helt anderledes end det, de ellers kender fra forfatterens hånd.

Kemikeren er nemlig en medrivende spændingsroman om en eksagent, der er på flugt fra sine tidligere arbejdsgivere, da hun bliver nødsaget til at tage en sidste sag for at rense sit navn og redde sit liv …

“Fans vil højt sandsynligt pløje sig igennem denne, ligesom de gjorde med Twilight-bøgerne og romanen Vandrende sjæle.” – Boston Globe

-> Køb bogen her.


Spejlbyen af Justin Cronin

screen-shot-2016-11-10-at-15-04-24_burned

Spejlbyen er den længe ventede afslutning på Den første og De tolv – en international og forrygende anmeldt bestsellertrilogi, hvori Justin Cronin tegner et skræmmende billede af civilisationens sammenbrud og menneskehedens desperate kamp for overlevelse.

Fans af Justin Cronin har ventet over fire år på trilogiens afslutning. Og nye læsere kan nu glæde sig over at have over 2.600 siders bingelæsning.

-> Køb bogen her.


 

Bridget Jones’ baby af Helen Fielding

f6e70e00-cbf3-4cb1-8ddf-bf0ac6cc910f

Bridget Jones – singlepigen, alle kender og elsker – er tilbage og nu med en bule på maven.

Det bliver en graviditet fuld af hormoner og følelser, bagekartofler, velmenende råd fra singlevennerne og de Selvtilfredse Mødre, scanningskaos, fødselsforberedelse, fest, romantik, lykke og fortvivlelse. Men det store, akavede spørgsmål er: Hvem er faderen?

-> Køb Bridget Jones’ baby som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.

Har du brug for mere inspiration til din læsning? Find din næste læseoplevelse blandt disse 30 gode bøger her.