Fagbøger Claus Meyer | Meyers Madhus Inspirationslister og guides Mad og drikke Uncategorized

Kom i gang med julebagningen! 3 uundværlige julekogebøger

Kom i gang med julebagningen! 3 uundværlige julekogebøger

Julen nærmer sig med hastige skridt, og der er mange ting, man skal nå inden. Gaverne skal købes og indpakkes, hjemmet skal gøres rent og pyntes – og der skal købes ind, forberedt og inviteret. Julen kan hurtigt blive en stressende affære, og derfor er det også vigtigt at sætte tid af til at hygge sig og være sammen med dem, man elsker. Det er jo trods alt det, det hele handler om.

Hvad med at invitere til en julebagedag? Der er noget særligt ved at samles med gode venner og familie, og spise lækkerier som man selv har været med til at lave. Vi anbefaler tre julekogebøger med høj hyggefaktor og lækre opskrifter.

Den store bagedyst – De bedste opskrifter fra jul & nytår

screen-shot-2016-11-14-at-13-28-59_burned-1

Velkommen til et juleeventyr af kager og konfekt!

I denne bog får du julens bedste bageopskrifter fra Den store julebagedyst. Her er opskrifter på konfekt, der smelter på tungen, knasende sprøde småkager, skønne julekager og nytårskager der oser af krudt og klokken 12-stemning. Og der er både opskrifter, som hele familien kan være med til at bage, og kager til dem, der gerne vil udfordre deres bagekundskaber.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.


Meyers julemad

screen-shot-2016-11-25-at-10-17-24_burned

I denne bog har Claus Meyer samlet 50 af sine bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til, af spiselige sager. Her er sild, fiskefilet og rugbrød. Mørbrad, and og flæskesteg. Kartofler og rødkål. Risalamande, naturligvis. Og ikke at forglemme – gløgg, æbleskiver og honninghjerter. Nytårets torsk og kransekage er heller ikke glemt.

Jeg glæder mig i denne tid af Adam og James Price

screen-shot-2016-11-25-at-10-46-44_burned

Brødrene Price er vilde med julen. Alle traditionerne, duftene, smagene og det hyggelige samvær med familie og venner, der er forbundet med den søde juletid.
I denne bog samler brødrene alt, der lugter brunt og brændt og vækker minder om barndommens juleaften, men du får også opskrifter på vinterretter, varme drikke til kolde dage og bud på den forkromede nytårsmenu.