Aktuelt Fagbøger

Hvor meget ved du om Kandis? Prøv vores Kandis-quiz her

Kandis-quiz, Kandis quiz, Kandis

Kandis-bogen er en hyldest til et af Danmarks mest populære bands. Nu kan du afprøve din viden om bandet i vores kandis quiz for at finde ud af, hvor stor en Kandis-ekspert du er.


I 2024 har Kandis 35 års jubilæum. Det vil sige, at det er 35 år siden, de afholdte deres første koncert i 1989. I mellemtiden er der kommet mange plader til, og der er blevet afholdt utallige koncerter over hele Danmark, og bandets popularitet er kun vokset.

Det 35. års jubilæum fejres med en landsdækkende jubilæumsturné og selvfølgelig med bogen Kandis – Et lille band af guld. Bogen er fuld af livsglæde, og den er til alle fans, der har skrålet med på samtlige sange, og som ville ønske festen aldrig sluttede. I Kandis – et lille band af guld får du et unikt indblik i alt det, som gør Kandis til det band, som de er – medlemmerne, koncerterne og særligt de helt fantastiske fans, som har støttet bandet.

LÆS OGSÅ: Kandis fejrer 35-års jubilæum med bogudgivelse

Bogen er skrevet af Lukas Birch og Johnny Hansen. Lukas Birch holder foredrag med Johnny, og så har han ydermere fulgt bandet i mange år. Kom med på rejsen, der var med til at forme Kandis. Bogen er fuld af sjove historier, farvestrålende billeder og helt ekslusive anekdoter, som ikke er blevet fortalt før.

Men hvor meget ved du egentlig om Kandis? Ved du hvad deres første plade hed? Eller hvornår deres fanklub startede? Test din viden her for at se, hvor stor en Kandis-ekspert du er.
Kandis quiz

Kan du ikke se vores Kandis quiz? Klik her!
Læs bogen bag Kandis quizzen

Johnny Hansen og Lukas Birch: Kandis

Kandis, kandis quiz

I denne bog inviterer Lukas Birch og Johnny Hansen til en kæmpe Kandis-fest. For Kandis er livsglæde. Og det er denne bog fuld af.

Den er til alle de mange fans, der gennem årene har skrålet med på en lille ring af guld og alle de andre mange hits, og som ikke vil hjem fra festen, selvom lyset på spillestedet er slukket. I bogen kan man både læse om alt det, der er vigtigt for at skabe sådan en fest. Medlemmerne, sammenholdet, musikken, de utrolige historier, koncerterne og ikke mindst, hvad de mange fans betyder. For uden dem, var festen aldrig blevet så stor.

Lukas Birch holder foredrag med Johnny Hansen og har fulgt Kandis i mange år. I bogen tager han læseren med på en tour for livet, hvor man kommer helt tæt på Kandis og er med hele vejen.

Du kan købe Kandis online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 3. juni.
Også af Lukas Birch:

Livsvidner

Hvor meget ved du om Kandis? Prøv vores Kandis-quiz her

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard er blandt de sidste af de store folkekære skuespillere. Og selv om de to, i en menneskealder, har arbejdet sammen i Cirkusrevyen og i flere andre sammenhænge, har de aldrig set sig selv og hinanden som værende de bedste venner.

Men i takt med, at Dirch, Rysse og mange af de andre er faldet bort, har Lisbet og Ulf indset, at de nok er blevet noget vigtigere for hinanden. De er blevet hinandens livsvidner.

I bogen dykker de igennem samtaler ned i den samhørighed, som Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard selv kalder for “et ægteskab … bare uden sex”. Undervejs fortæller de to skuespillere både sjove og tankevækkende historier og anekdoter fra deres mangeårige karrierer, og om alle lige fra Dirch Passer til dronning Margrethe. Alt sammen med den lune, vid og sans for den skarpe bemærkning, der kendetegner dem begge.

Du kan købe Livsvidner online fx hos Bog&idé eller i din nærmeste boghandel.