Begynd med den lette stuvning.
Smelt en stor spsk smør i en gryde og kom en stor spsk mel ved. Lad det bage igennem uden at det tager farve.
Tilsæt kalvebouillonen mens der piskes. Kom fløden ved og lad stuvningen koge roligt igennem. Smag den til med salt og peber.
Virker den for tynd, kan den jævnes yderligere med en lille smørbolle rørt af lige dele blødt smør og mel.
Rens alle grøntsagerne, skær dem evt. til og kog dem akkurat møre i saltet vand. Ærterne skal kun lige blancheres i få sekunder.
Skær evt. fedtkant af koteletterne og bank dem lidt ud.
De skal ikke være ikke være helt flade, som schnitzler.
Vend dem i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg og endelig i panko.
Steg dem gyldne og sprøde ca. 3-4 minutter på hver side.
Vend grøntsagerne og persillen i den lette stuvning og anret:
Grøntsager og stuvning i bunden af tallerkenen og ovenpå den sprøde kotelet drysset med lidt forårsløg. Små nye kartofler er godt til.
Om kogebogen Brdr. Price vores yndlingsopskrifter

I kogebogen Brdr. Price vores yndlingsopskrifter er en samling af Brødrene Prices yndlingsopskrifter. Det er retter, som serveres i James og Adams restauranter – lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest – glæd dig til spise med brødrene Price.
Køb Brdr. Price vores yndlingsopskrifter online her eller i din lokale boghandel
Denne ret skal laves med panko som er japansk rasp. Panke er lettere og luftigere end den almindelige. Den absorberer ikke så meget fedtstof og giver en meget sprød og lækker skorpe.
Opskriften er til 4 personer
Det skal du bruge
1 stor spsk smør
1 stor spsk mel
8 dl god, lys kalvebouillon
2 dl fløde
8 små majroer
8 små gulerødder
8 grønne asparges
300 g friskbælgede ærter
4 højrebskoteletter af kalv, uden ben
4 spsk mel, krydret med salt og peber
2 æg
Panko
Smør og olie til stegning
2-3 spsk finthakket persille
Salt og peber
Sådan gør du
Begynd med den lette stuvning.
Smelt en stor spsk smør i en gryde og kom en stor spsk mel ved. Lad det bage igennem uden at det tager farve.
Tilsæt kalvebouillonen mens der piskes. Kom fløden ved og lad stuvningen koge roligt igennem. Smag den til med salt og peber.
Virker den for tynd, kan den jævnes yderligere med en lille smørbolle rørt af lige dele blødt smør og mel.
Rens alle grøntsagerne, skær dem evt. til og kog dem akkurat møre i saltet vand. Ærterne skal kun lige blancheres i få sekunder.
Skær evt. fedtkant af koteletterne og bank dem lidt ud.
De skal ikke være ikke være helt flade, som schnitzler.
Vend dem i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg og endelig i panko.
Steg dem gyldne og sprøde ca. 3-4 minutter på hver side.
Vend grøntsagerne og persillen i den lette stuvning og anret:
Grøntsager og stuvning i bunden af tallerkenen og ovenpå den sprøde kotelet drysset med lidt forårsløg. Små nye kartofler er godt til.
Om kogebogen Brdr. Price vores yndlingsopskrifter
I kogebogen Brdr. Price vores yndlingsopskrifter er en samling af Brødrene Prices yndlingsopskrifter. Det er retter, som serveres i James og Adams restauranter – lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest – glæd dig til spise med brødrene Price.
Andre læste også: