Juleguide: Fodboldbøger til store og små

Både for store og for små foldboldnørder er der masser af flotte fodboldbøger at ønske sig denne jul. Læs alt om de bedste spillere, kampe og klubber, selvfølgelig krydret med lækre billeder. I denne juleguide sætter vi spot på 5 af de bedste fodboldbøger fra 2016. Fodboldbøger 

Til de yngste fodboldfans:

Alt om Champions League

alt-om-cl-forside

Her er bogen, der kan få de yngste fodboldfans til at læse. Christian Mohr Boisen stiller skarpt på de 25 største og mest interessante fodboldklubber i verden i sæson 2017, blandt andre FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain og Juventus. I bogen får man overblik over sæsonen, der gik, køb og salg af spillere, hjemmebaneforhold, spilletrøjer og mange andre ting, alt sammen flot illustreret.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her


Fodbold 2016

fodbold-2016-forside

Fodbold 2016 giver dig i billeder, tekst og tal det fulde overblik over et begivenhedsrigt år i fodboldens verden. Bogen er en del af serien Carlsens Årbøger og kan læses af alle aldersgrupper.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her


Til de ældste fodboldfans:

De 100 bedste spillere

Verdens_bedste_2016.indd

To af Danmarks mest populære fodboldeksperter har efter endnu en hæsblæsende fodboldsæson udvalgt og beskrevet VERDENS 100 BEDSTE FODBOLDSPILLERE. Bogen er krydret med personlige iagttagelser fra deres liv som tv-kommentatorer, og den præsenterer friske billeder af alle spillerne samt de væsentligste facts om deres karriereforløb, bedrifter og særlige talenter. 

Carsten Werge er sportsjournalist og tv-vært og har kommenteret adskillige VM- og EM-slutrunder, mens Per Frimann er tidligere professionel fodboldspiller i bl.a. Anderlecht og på det danske A-landshold. Werge & Frimann har sammen kommenteret 12 Champions League-finaler, så læseren er i absolut gode og erfarne hænder.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.


Messi

messi-forside

Christian Mohr Boisen fortæller hele den spændende historie om Messi, verdens største fodboldspiller. Det er også en bog om verdens bedste klub, fodboldhelte, fodboldfeber og de mest fodboldgale lande i verden, og den er spækket med de vildeste fodboldbilleder.

Messi bliver ved med at fascinere. Han er drengen,  der havde et kæmpe talent, men som havde lige så meget at kæmpe med: For han var lille, bekymrende lille. Men Messi har gjort sin størrelse til sin fordel, når han efterlader FC Barcelonas modstandere svimle på banen.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her


Kasper

kasper-forside

Kasper er historien om Kasper Schmeichel, Danmarks bedste målmand. Han startede sin seniorkarriere i mægtige Manchester City, men blev hurtigt lejet ud. Siden har han spillet i mange mindre engelske klubber, da han fra starten har insisteret på, at han hellere ville have spilletid i en lille klub end sidde på bænken i en stor. Til EM-slutrunden i 2012 blev han første gang udtaget til det danske A-landshold.

Kasper er selvfølgelig også søn af Peter, som var fast mand på A-landsholdet, førstemålmand for Manchester United og til sidst også anfører. Bogen handler derfor også om at gå i fodsporene efter sin far og bevise sit eget værd.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her