Krimi Krimiserier Norske krimier Norske krimiforfattere Uncategorized

Gunnar Staalesens Dødens net er bind 20 i den populære serie om Varg Veum

Gunnar Staalesens Dødens net er bind 20 i den populære serie om Varg Veum

Gunnar Staalesen har siden 1977 forvandlet regnvåde Bergen til en sagnomspundet film-noir-kulisse for sin ensomme byulv Varg Veum. Nu er han klar med bind tyve i serien.

Privatdetektiven Varg Veum støder på adskillige mystiske dødsfald, da han følger en savnet mands spor til den norske bygd Solvik. En by, der styres af to indflydelsesrige familier, som kæmper om magten over det indbringende lakseopdræt.

Varg Veum opdager hurtigt, at Solvik gemmer på mange hemmeligheder, som ingen ønsker skal se dagens lys. Men det stopper ikke privatdetektiven. Spørgsmålet er, hvor mange der må dø, før Veum har opklaret sagen.

LÆS OGSÅ: Hvem er Gunnar Staalesen. Mød forfatteren bag den bedstsælgende norske krimiserie

Dødens net er bog nummer tyve i Gunnar Staalesens populære serie om privatdetektiven Varg Veum.


Dødens net, Gunnar Staalesen

Privatdetektiven Varg Veum støder på adskillige mystiske dødsfald, da han følger en savnet mands spor til den norske bygd Solvik. En by, der styres af to indflydelsesrige familier, som kæmper om magten over det indbringende lakseopdræt – en kamp, der har splittet det lille samfund i to og sat indbyggerne op imod hinanden.

Varg Veum opdager hurtigt, at Solvik gemmer på adskillige hemmeligheder, som ingen ønsker skal se dagens lys. Men det stopper ikke privatdetektiven.

Spørgsmålet er, hvor mange der må dø, før Veum når frem til gådens løsning. Dødens net er bog nummer tyve i Gunnar Staalesens populære og filmatiserede serie om privatdetektiven Varg Veum.

Du kan købe Dødens net online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.