Børnebøger Bøger til godnatlæsning for børn Carlsen

Seks herlige højtlæsningsbøger

Seks herlige højtlæsningsbøger

Er der noget hyggeligere end at læse en god bog sammen en kold og grå vinterdag? Hvis du mangler inspiration til, hvilken bog du skal hive frem næste gang, så læs med her.

Vi har samlet seks herlige højtlæsningsbøger til børnehavebørn og de yngste skolebørn om alt fra cirkusmagi og skolestart til sjove dyr og et umanérligt langt hår. Rigtig god læselyst!

Styr på dyr

Styr på dyr er historien om dengang, Sebastian gik rundt og glædede sig til en rigtig slappe af dag, hvor det så pludselig bankede på døren. Og dér stod dronningen. De havde jo aftalt, at hun skulle komme på besøg, men det havde Sebastian glemt alt om! Med til bogen følger en cd med Sebastians største og vildeste hits.

Alder: 3+

screen-shot-2016-10-18-at-13-33-27_burned

Du kan finde Styr på dyr her

10 historier om at være lille Rosa

Rosa har ikke altid boet i Rouladegade. Da hun var lille boede hun nemlig på skift i bageriet hos sin mor og i spionlejligheden hos sin far. I denne bog får du 10 historier fra dengang og forklaringen på, hvordan hun blev Rosa fra Rouladegade. Alle historier er indlæst af Rosa og følger med to på cd’er.

Alder: 5+

rosa_burned

Du kan finde 10 historier om at være lille Rosa her

screen-shot-2016-12-12-at-11-21-29

Dengang Hr. Skæg startede i skole

Hr. Skæg fortæller historien om alt det spændende, mærkelige og helt vidunderlige ved at starte i skole. Skønne historier om alt lige fra førsteskoledag og toiletbesøg til frikvarter og udflugt.

Alder: 5+

hr-skaeg_burned

Du kan finde Dengang Hr. Skæg startede i skole her

Trisse og det lange hår

Trisse har kun ét hår. Til gengæld er det meget langt og tykt. Sådan et hår kan bruges til alt muligt sjovt, for eksempel som tøjle, når Trisse rider på sin ged. Trisses mor mener nu mest, at det kan bruges til at lave ulykker. Faktisk har Trisse LOVET, at det skal blive oppe under huen. Det er bare også rigtig godt som svingtov i frikvarteret, og når alle børnene keder sig, kan Trisse jo ikke bare stå der. Det er da klart.

En dejlig højtlæsningsbog med skønne illustrationer af Mette-Kirstine Bak.

Alder: 5+

trisse_burned

Du kan finde Trisse og det lange hår som lydbog eller på dit nærmeste bibliotek.

unnamed

Isadora Moon

Isadora Moon er halvt vampyr, halvt fe – og helt sin egen! Sammen med Lyserøde Kanin oplever Isadora masser af spændende eventyr. Bøgerne er gennemillustrerede i den helt særlige stil med en blanding af lyserød og sort goth.

Alder: 5+

isadora-moon_burned

Du kan låne Isadora Moon-bøgerne på biblioteket.

Cirkus Mille

“Da jeg var lille, ønskede jeg mig et cirkustelt i baghaven. Mit eget cirkus, Cirkus Mille. Min mor sagde, at jeg var et loppecirkus nok i mig selv, og mente derfor ikke, vi behøvede endnu et cirkus i baghaven. “Men du kan få dit helt eget cirkus, Mille, hvis du bruger din fantasi,” sagde hun. Det lød fantastisk. Og det bedste var, at det kunne blive lige det cirkus, jeg ønskede mig allermest.”

Cirkus Mille fra Ramasjang fortæller historien om dengang, hun lavede sit eget cirkus hjemme i stuen, og giver øvelser, tips og tricks til, hvordan du selv kan gøre det samme.

Alder: 5+

screen-shot-2016-10-17-at-13-11-03_burned

Du kan finde Cirkus Mille som e-bog her

cirkus-mille

Højtlæsningsbøger Højtlæsning

Højtlæsning, højtlæsning, højtlæsning, højtlæsning.