Amerikanske romaner Colleen Hoover Fiktion

Colleen Hoover er læsernes foretrukne romance-forfatter

Colleen Hoover

Læsernes foretrukne romance-forfatter. Den titel kan Colleen Hoover nu bryste sig af for andet år i træk! Over 59.000 læsere har givet hende deres stemme i Goodreads Choice Awards 2016 – en litteraturpris der udelukkende bestemmes af læserne. I afstemningen vandt Colleen Hoover over populære romance-forfattere som Elle Kennedy, Sylvia Day, J. R. Ward og Jamie McGuire. I år 2015 vandt hun endda over Fifty Shades of Grey-forfatteren E. L. James!

I år 2015 vandt Colleen Hoover Goodreads Choice Awards for romanen Confess, og i 2016 er det It Ends With Us, der har sikret hende sejren. En bog, der i øvrigt udkommer på dansk i dette forår.
14449913_1278074628922723_2934433580960085765_n

Også en dansk læserfavorit

Og det er ikke kun på internationale sites som Goodreads, at Colleen Hoover hitter. Faktisk startede LOVEBOOKS med at udgive Colleen Hoover, fordi så mange læsere skrev og ønskede oversættelser af hendes bøger. Hun blev nævnt gang på gang – og vi fik endda tilsendt mails fra læsere, der brændende ønskede sig danske oversættelser af hendes bøger. Og det ønske var vi glade for at imødekomme.

-> Læs mere om, hvordan vi spottede Colleen Hoover her.

I 2016 udgav vi Forbandede kærlighed og Måske en dag på dansk. Begge bøger stjal hurtigt læsernes hjerter. På bloggen flyvmedmig.dk skriver Rikke om Forbandede kærlighed: “Dette er en af de bedste kærlighedshistorier, jeg længe har læst”, og deungesord.dk istemmer: “Den tog mig virkelig med storm, og jeg ved bare, at jeg aldrig glemmer den.” Og det er kun to ud af mange anmeldelser.

Uforglemmelige kærlighedshistorier

Er du også vild med uforglemmelige kærlighedshistorier, dramatiske fortællinger og plottwists, som du aldrig havde set komme? Så skal du læse Colleen Hoover.

-> Få styr på alle Colleens Hoover bøger her 

pack-med-ryg  untitled-1-copy

-> Køb Forbandede kærlighed her.

-> Køb Måske en dag her.


Glæd dig til mere Colleen Hoover i 2017

I 2017 udgiver vi to nye Colleen Hoover-romaner på dansk. Glæd dig til:

screen-shot-2016-12-14-at-10-38-00
Amerikansk forside

Det ender med os handler om Lily, som falder for den flotte neurokirurg Ryle Kincaid. Hun har ikke altid haft det let, men pludselig ser alting lyst ud.

Men Ryle er imod faste forhold, og selv da han giver efter for sine principper, kan hun ikke lade være med at spekulere på, hvordan han er blevet, som han er. Og da Lilys første kæreste pludselig kontakter hende igen, trues alt, som Lily og Ryle har bygget op sammen …

-> Bogen udkommer den 30. maj.

25111004
Amerikansk forside

Fallon gør sig klar til at flytte fra den ene ende af landet til den anden, da hun tilfældigt støder på Ben. Han fanger hendes opmærksomhed med det samme, og de ender med at tilbringe Fallons sidste dag i L. A. sammen. Fallons begivenhedsrige liv og mange historier, ender med at inspirere Ben til at skrive en bog. En kærlighedshistorie.

Ben og Fallon aftaler, at de hvert år vil mødes på den samme dato. På den måde får Ben tid til at skrive sin bog, og Fallon kan udleve sin skuespillerdrøm. Hvert år ser de begge frem til den 9. november og til at mødes igen – lige indtil Fallon kommer i tvivl om, om Bens følelser for hende er ægte, eller om han fører hende bag lyset for at fabrikere det perfekte plottwist til sin bog …

-> Bogen udkommer den 9. november.

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.