Fiktion Romantiske bøger

Guide: Hvilken af Cartlands kærlighedsromaner skal du læse?

barbara cartland, romantik, kærlighedsromaner

Barbara Cartland er kærlighedsromanernes ukronede dronning. Hendes bøger transporterer læsere til en svunden tid og kan få ethvert kvindehjerte til at springe et slag over.

I Cartlands universer kan man læse om berusende, altovervindende kærlighed og få en dosis sand romantik. Her møder hertuger deres drømmepiger, kvinder finder deres riddere, håndkys bliver uddelt, og komplimenter bliver hvisket blidt i heltindens øre.

En produktiv kvinde

I sin livstid skrev Barbara Cartland over 700 romaner. Værkerne er blevet oversat til 36 forskellige sprog, og hele 300 af hendes romaner er oversat til dansk.

Så løber håbløst romantiske læsere vist ikke tør lige foreløbig.

barbara cartland, forfatter, computer, e-bøger

E-bog, lydbog, papirbog: Cartland i mange formater

Vi har digitaliseret Cartlands bøger, så de forbliver udødelige, evigtgyldige kærlighedshistorier, der let kan opspores og læses, og digitale læsere også kan nyde hendes romantiske fortællinger. Og hvis dine øjne  trænger til et hvil, og du hellere vil nyde sød oplæsning, er romanerne også tilgængelige som lydbøger.

En bog til enhver smag

Med så stort et katalog at vælge fra, kan man finde historier i alle varianter af romantik, og der er noget for enhver smag. I Bange for kærlighed kan man læse om den smukke Cynthia Morrow, der bliver nødt til at sælge sit elskede barndomshjem til en mand, som hun ikke stoler på.

Omstigning til lykken handler om Christine, der engang var en bedåret skuespillerinde, men nu er ulykkelig arving til sin afdøde broders formue og må påtage sig ansvaret for hans børn. I kærlighedens vold er en romantisk fortælling om en kvinde, der bliver gift med en prins og i stedet forelsker sig i en greve.

Alle tre bøger er digitale udgivelser og vil være perfekt læsestof for alle dem, hvis hjerter banker for ægte romantik.

Find din Cartland-roman

Er du stadig i tvivl om, hvilken Cartland-roman, der er det rigtige valg for dig? Vi har sammensat en Cartland-guide, som du kan bruge til at finde din næste kærlighedsroman.

guide, kærlighedsromaner, barbara cartland, test