Bøger til godnatlæsning for børn Børnebøger Carlsen Kim Fupz Aakeson

Fuld af Fupz – så er godnatlæsningen reddet!

Fuld af Fupz, Kim Fupz Kim Fupz Aakeson, godnatlæsning, godnatlæsningen, højtlæsning,

Hvem er verdens grimmeste pige? Kan en ræv uden en hale egentlig gifte sig med en prinsesse uden prins? Hvad gør man, hvis ens far hverken tror på Gud eller Jesus? Hvordan kan man huske det hele? Bliver man stor og stærk af at spise havregrød hver morgen? Og kan man være en superhelt i nattøj?

I et nyt, flot samlebind får du skønne historier, som er fulde af Fupz, og som kan give på livets små og store spørgsmål – og ikke minst redde godnatlæsningen de næste mange aftener.

 

Altså, her begynder begyndelsen til en historie …

Fupz’ historier vender tit tingene på hovedet. Det er ikke sikkert, at hovedpersonerne har benene på jorden – eller har lyst til at have det. Der er en slags morale i det meste. Og ikke mindst god humor. Plus både stille og højlydt forundring over, hvordan verden (især de voksnes) er skruet sammen.

Fuld af Fupz indeholder seks herlige historier, som 4-9-årige vil elske:

 

Fuld af Fupz, Kim Fupz, Kim Fupz Aakeson, højtlæsning, godnatlæsning, godnatlæsningen

 

 

“Hjææælp!” skreg herren. “Jeg kan ikke bremseeee!” Han slingrede ud på kørebanen i fuld fart og ind mellem dyttende biler, så da Fætrene Fedthas holdt for det røde lys, blev de passeret af en skrigende, rodmosset mand og den lille unge i nattøj.”  – Svendman

 

Fuld af Fupz. Kim Fupz, Kim Fupz Aakeson, højtlæsning, godnatlæsning, godnatlæsningen

Du kan læse mere om Fuld af Fupz her og tage et smugkig i en gratis læseprøve her.

 

Fuld af Fupz, Kim Fupz, Kim Fupz Aakeson, godnatlæsning, godnatlæsningen, højtlæsning

Om Kim Fupz Aakeson

Kim Fupz Aakeson (f. 1958) har udgivet bøger i nærmest alle formater og til alle aldre: Billedbøger, børneromaner, ungdomsromaner, novellesmalinger og romaner til voksne.

Han debuterede som børnebogsforfatter i 1984 med Hvem vover at vække guderne, men allerede to år før fik han sin debut som tegneserietegner med albummet Gå løs på livet! Kim Fupz Aakeson har modtaget flere priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogpris (1990), Danmarks Skolebibliotekarer Børnebogspris (2000) og Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomslitteratur (2011).

Kim Fupz Aakeson har også arbejdet indenfor både sceneteater og radioteater, men siden midten af 90’erne har meget drejet sig om manuskripter til film, bl a. Den eneste ene, Forbrydelser, En Soap og tv-serien Bankerot.

Du kan læse mere om Kim Fupz Aakeson her.