Young Adult-romaner CarlsenPuls

Playlisten du ikke vidste, at du manglede i dit liv

Playlisten du ikke vidste, at du manglede i dit liv

Lytter du til musik, når du læser? Uanset dit svar har vi her playlisten, du ikke vidste, at du manglede i dit liv. Den er værd at lytte til før, under og efter læsningen af Leah på offbeatet

Upbeat med Leahs offbeat

Leah på offbeatet er en selvstændig fortsættelse til den filmaktuelle Simon vs. verdens forventninger. Den handler om Leahs oplevelser med den første store forelskelse, high-school angst og om at finde sig til rette med sin seksualitet. Som en helt naturlig del af Leahs beskæftigelse som trommeslager, udgør musik en stor del af hendes verden. Hendes playliste indeholder derfor alt lige fra Lorde og Lady Gaga til Lana del Rey og The Weekend.

☞ Du kan lytte til hele playlisten til Leah på offbeatet her.

Leah på Offbeatet, leah on the offbeat, becky albertalli, YA, young adult, Simon vs. verdens forventninger, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda

Som trommeslager i et band har Leah intet problem med at finde takten – men det er ikke helt så let i det virkelige liv. Selvom hendes mor ved, at hun er biseksuel, har Leah endnu ikke fortalt det til sine venner – ikke engang til sin bedste ven Simon, som er homoseksuel.

Afslutningen på high school nærmer sig, der er spændinger og uro blandt vennerne, og det går efterhånden op for Leah, at hun måske er ved at forelske sig i en af dem.

Om Becky Albertalli

Becky Albertalli er uddannet psykolog. Hun debuterede i 2015 med Simon vs. verdens forventninger, bogen bag filmen Love, Simon. Hun bor i Atlanta, USA med sin familie og bruger det meste af sin tid på at skrive YA-romaner.

☞ Læs også et eksklusiv interview med hende lige her. 

CarlsenPuls udgiver bøger, som kan mærkes – helt derind, hvor det betyder noget! Vi tror på, at store historier kan ændre verden. Vi udgiver de største, de bedste, de stærkeste og de vigtigste historier. Fordi litteratur betyder noget.