Kategori: Boris Hansen

Boris Hansen
Boris Hansen. Foto af Zafar Iqbal.

Boris Hansen:

Boris Hansen (f. 1981) debuterede i 2006 med en krimi og har efterfølgende skrevet fantasy og sci-fi.

Hansen har udgivet flere sci-fi værker, men senest Tavse Verdener-serien. Den handler om et team, der må rejse ind i bøger for at ændre dem. Første bog udkom i 2021 og anden bog i 2022.

Han uddannet cand it. og er bosat i Århus.

Derudover har han udviklet over 10 spil til mobiltelefoner og tablets, hvoraf nogle floppede, ét fik 200.000 spillere og ét blev hædret som Time Magazine’s ‘Game of the Month’.

Læs mere om Boris Hansens forfatterskab:

Boris Hansen er en alsidig forfatter, der med sine sci-fi bøger skrevet værker med masser af fart, spænding og nervepirrende handlingsforløb.

Boris Hansen står ved, at han er en ægte sci-fi- og fantasy-entusiast. Fordelen ved at skrive sci-fi og fantasy er, at man kan ”skære ind til benet af en konflikt, uden at der følger en masse real world-bagage med”, udtaler han.

LÆS OGSÅ: Boris Hansen: “Jeg bruger litteraturen som legeplads og slagmark”

Boris Hansen beskriver selv, hvordan han er blevet bidt af sci-fi genren, der tillader at gå direkte til emner, der beskæftiger en.

LÆS OGSÅ: Boris Hansen klar med opfølger til sci-fi-hit Tavse verdener

Tavse verdener-serien er grænsen mellem virkelighed og fiktion tæt på at blive udvisket. En magtfuld elite er på kanten til at ændre både bøgernes og virkelighedens verden for altid. Derfor må en gruppe specialister rejse ind i bøgerne, for at at redde handlingen.

Derudover deler Boris Hansen også ud af sin viden som forfatter. Med store værker som de i Tavse verdener-serien, kræver det en del af holde styr på sine karakterer og narrativer. Der er både bogens hovedplot, men også alle de mini-plot, der foregår i de bøger, som fiktionsagenterne rejser ind i.

LÆS OGSÅ: Forfatter Boris Hansen: 3 tips til dig, der vil skrive

Du kan læse mere om Boris Hansen og hans forfatterskab her på siden.