Boris Hansen Bøger til unge Børnebøger 13-15 år Fantasy og dystopi Young Adult-romaner

Boris Hansen klar med opfølger til sci-fi-hit Tavse verdener

tavse verdener, de falske liv header

Inception møder Blade Runner i Boris Hansens succesfulde sci-fi-serie Tavse verdener. I De falske liv rejser fiktionsagenter ind i bøger for at bekæmpe fake news, forhindre krig og stoppe en massemorder.


Tavse verdener er Boris Hansens ambitiøse sci-fi-serie, hvor et hold af fiktionsagenter rejser ind i bøger. Agenterne skal beskytte bøgerne fra stormagter, som vil misbruge adgangen til fiktionens verden. 

LÆS OGSÅ: 5 grunde til du vil elske at læse De falske liv

Tavse verdener-serien er mit bud på en intens spændingsserie med et unikt twist, fordi litteraturen bliver brugt som metalag, legeplads og slagmark.

Bind 2 fører hovedpersonerne gennem nye fiktive bøger, som jeg har opfundet og udviklet til formålet, og denne gang bliver seriens hovedpersoner endnu mere personligt involveret med de bøger, de besøger,” siger Boris Hansen.

Tavse verdener, De falske liv, Boris Hansen
Fotokreditering: Zafar Iqbal
Boris Hansen (f. 1981) debuterede i 2006 med en krimi og har efterfølgende skrevet fantasy og sci-fi. 
Fun facts: Satte sig i 2008 for at se samtlige sci-fi-film, der nogensinde er produceret. Projektet er stadig igangværende. Afholder den traditionelle fantasy-quiz hvert år på Fantasyfestival Esbjerg.
Har udviklet over 10 spil til mobiltelefoner og tablets, hvoraf nogle floppede, ét fik 200.000 spillere og ét blev hædret som Time Magazine’s ‘Game of the Month’.

I bogen er grænsen mellem virkelighed og fiktion tæt på at blive udvisket. En magtfuld elite er på kanten til at ændre både bøgernes og virkelighedens verden for altid.

Fiktionsagenten Olivia Alby og hendes temmelig dysfunktionelle team er muligvis de eneste, der kan standse den magtfulde elite.

De må søge på tværs af verdener og i fantasy-bogserien Askekrøniken for at forhindre, at en altomfattende krig bryder ud. Samtidig jages de af en fiktiv massemorder, der har fundet vej ud i virkeligheden.

De falske liv er andet bind i Tavse verdener-serien og en del af CarlsenPuls imprintet.

I dokumentaren 60 uger kunne man følge Boris Hansens arbejde fra idé til udgivelse med Den usynlige krig, det første bind i Tavse verdener-serien. 

Der blev taget godt imod Den usynlige krig – første bind i Tavse verdener-serien, der toppede Bog & Idés salgsliste for ungdomsbøger.

Du kan købe Tavse verdener (2) – De falske liv online eller i din nærmeste boghandel fra d. 27 oktober.

Tavse verdener 2 – De falske liv

Et hold af fiktionsagenter rejser ind i bøger for at beskytte dem fra stormagter, der forsøger at misbruge opfindelsen. Men for Olivia Alby er fiktionsagent ikke et drømmejob. Ofte tager missionerne en livsfarlig drejning, når Ministeriet sender hende ind i en roman for at redde den fra fremmede agenter.

Derudover er hun havnet på et dysfunktionelt team, der er ude af stand til at samarbejde. I det mindste er lønnen god, og Olivia har brug for pengene, hvis hun nogensinde skal realisere drømmen om at undslippe sin fortid.

De falske liv er grænsen mellem virkelighed og fiktion ved at udviskes. Olivia Alby og hendes team søger på tværs af verdener for at løse gåden om en mission, der slog fejl med umulige konsekvenser – og samtidig jages de af fortidens hemmeligheder og af en fiktiv morder, der er sluppet ud i virkeligheden.

Du kan købe Tavse verdener (2) – De falske liv online eller i din nærmeste boghandel.

Tavse verdener 1 – Den usynlige krig

Olivia er del af en gruppe agenter, som rejser ind i historier for at redde handlingen og ikke mindst verdensfreden mod ondsindede magter.

Det er en hård tjans, og holdet af umage helte har deres egne problemer at kæmpe med – men da flere af deres missioner saboteres, begynder et dystert billede at tegne sig af en magtkamp, der hurtigt kan koste dem alle livet, og holdet må finde ud af at arbejde sammen, hvis de skal finde og destruere fjenden i tide.

Med humor, spænding og stor indlevelse fortæller Boris Hansen en historie om korrupte statsmagter, fantastiske bøger og enestående venskaber.

Du kan købe Tavse verdener (1) – Den usynlige krig online, fx hos Gucca.com, eller hos din lokale boghandler.