de falske liv

Er du klar til endnu en fiktionsrejse i Tavse verdener-universet? Buckle up, for det bliver noget af en rutschebanetur i De falske liv, efterfølgeren til Den usynlige krig af Boris Hansen.

Her får du fem grunde til, hvorfor du skal læse bogen. For helt ærligt, hvis du kan lide spændende historier med mange handlingstråde, højt tempo og mindeværdige karakterer, der får dig til at grine højt, så er bogen selvskrevet til din læseliste.

1: Du har forestillet dig, hvordan det vil være at rejse ind i en bog

via GIPHY

Hvis du nogensinde har drømt om at rejse ind i en bog, så er Tavse verdener en serie for dig.

2: Du har et svagt punkt for bøger med handling og højt tempo

via GIPHY

De bedste bøger er dem, du levende kan forestille dig. Og sådanne bøger er Tavse verdener.

LÆS OGSÅ: Boris Hansen: Det er altid en hård kamp at skrive en bog på den her størrelse

3: Du er vild med historier om misfits on a mission

via GIPHY

Fiktionsagenten Olivia Alby og hendes team er måske ikke førstevalget, når det kommer til livsfarlige fiktionsmissioner, men måske er det netop deres mange forskelligheder, der gør, at de er så pokkers svære ikke at holde af.

4: Det at være læser er en stor del af din personlighed

via GIPHY

En bog om bøger – need we say more? Selvfølgelig behøver du ikke være hardcore læser through and through for at læse Den usynlige krig og De falske liv, men hvis du er, så vil du med stor sandsynlighed føle dig hjemme i historien.

LÆS OGSÅ: Vores skjulte evner er til dig, der elsker nervepirrende spænding og mysterier

5: Du kan læse den samme med andre

via GIPHY

Du forbinder måske bøger med noget, der bedst gøres alene, men sådan behøver det ikke være. På Instagram afholdes der nemlig en readalong, hvor du kan læse bogen sammen med andre, nørde detaljer og tale om vilde plot twists – også på lives, hvor du kan deltage i digitale læsesale og helt bogstaveligt læse sammen med andre.


Boris Hansen: Tavse verdener (2) – De falske liv

5 grunde til du vil elske at læse De falske liv

Et hold af fiktionsagenter rejser ind i bøger for at beskytte dem fra stormagter, der forsøger at misbruge opfindelsen. Men for Olivia Alby er fiktionsagent ikke et drømmejob. Ofte tager missionerne en livsfarlig drejning, når Ministeriet sender hende ind i en roman for at redde den fra fremmede agenter.

Derudover er hun havnet på et dysfunktionelt team, der er ude af stand til at samarbejde. I det mindste er lønnen god, og Olivia har brug for pengene, hvis hun nogensinde skal realisere drømmen om at undslippe sin fortid.

De falske liv er grænsen mellem virkelighed og fiktion ved at udviskes. Olivia Alby og hendes team søger på tværs af verdener for at løse gåden om en mission, der slog fejl med umulige konsekvenser – og samtidig jages de af fortidens hemmeligheder og af en fiktiv morder, der er sluppet ud i virkeligheden.

Du kan købe Tavse verdener (2) – De falske liv online eller i din nærmeste boghandel.


Boris Hansen: Tavse verdener (1) – Den usynlige krig

5 grunde til du vil elske at læse De falske liv

Olivia er del af en gruppe agenter, som rejser ind i historier for at redde handlingen og ikke mindst verdensfreden mod ondsindede magter.

Det er en hård tjans, og holdet af umage helte har deres egne problemer at kæmpe med – men da flere af deres missioner saboteres, begynder et dystert billede at tegne sig af en magtkamp, der hurtigt kan koste dem alle livet, og holdet må finde ud af at arbejde sammen, hvis de skal finde og destruere fjenden i tide.

Med humor, spænding og stor indlevelse fortæller Boris Hansen en historie om korrupte statsmagter, fantastiske bøger og enestående venskaber.

Du kan købe Tavse verdener (1) – Den usynlige krig online, fx hos Gucca.com, eller hos din lokale boghandler.

Se bogtraileren

Om forfatteren

Boris Hansen debuterede i 2006 med kriminalromanen Marburg-Eksperimentet, men har siden kastet sig over de fantastiske genrer. Senest udgav han Panteon-sagaen, der kombinerer science fiction og fantasy, og med serien Tavse Verdener blander han flere genrer i et tankevækkende science fiction-koncept, der ikke er set før.

Boris Hansen er cand. it. og bor i Aarhus med sin kæreste og datter. Ved siden af forfatterlivet
nørder han med at udvikle interaktive fortællinger gennem spil og andre digitale formater. Besøg Boris Hansen på borishansen.dk.


Jeg er kommunikationsmanager og PA hos Forlaget Carlsen og flittig skribent på bog.dk. Jeg er også en håbløs bogsamler, die-hard YA-læser, og jeg stoppede med at tælle mine bøger, da jeg nåede til 1.000. Derfor er jeg også altid klar med en boganbefaling eller to.