Den besatte konge, king of scars, leigh bardugo, ya, young adult, fantasy

Leigh Bardugos seneste bog i Grishaverset, Den besatte konge, er fyldt med all. the. feels. Her fem af de følelser, du måske vil opleve, når du læser bogen.

Ude godt, men hjemme bedst

via GIPHY

Click your heels together – we are going home! Hvis du heller ikke kan få nok af Leigh Bardugos Grishaverse, så er det lige præcis sådan det føles at læse Den besatte konge.

Rendyrket gensynsglæde

via GIPHY

Den besatte konge byder ikke på kun på nye eventyr og karakterer, men også gensyn med nogle af karaktererne fra de andre bøger i Grishaverset. Blandt andre Nikolai Lantsov og Nina Zenik.

LÆS OGSÅ: Six of Crows kommer på Netflix

Must. Keep. Reading

via GIPHY

Leigh Bardugo har skrevet en historie, der er svær at lægge fra sig; krig lurer i horisonten, Nikolai kæmper med sine indre dæmoner, og Nina kæmper med sorgen.

Right in the feels

via GIPHY

Husker du, hvad der skete i Det korrupte rige? Vi vil ikke afsløre slutningen, men den spøger i Den besatte konge, og det er svært at holde tårerne tilbage.

THAT! ENDING! THO!

via GIPHY

Hvor er bog to, når man har brug for den?!

King of Scars (1) – Den besatte konge

den besatte konge, king of scars, nikolai lantsov, grisha, grishaverse, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, bog, bøger, læs, læsning, ungdomsroman, leigh bardugo

Nikolai Lantsov er en hemmelighedsfuld prins. Ingen kender til de rædsler, han gennemgik under borgerkrigen i hans land, og han har ingen planer om at afsløre dem for nogen.

Hans land er truet af fjender udefra, og Nikolai er tvunget til at søge nye alliancer, da en voksende trussel mod den svækkede Grisha-hær nærmer sig. Imens kæmper Nikolai selv med en mørk magi, der spreder sig inden i ham dag for dag, og som truer med at tilintetgøre alt det, han har kæmpet for.

Men nogle hemmeligheder bør forblive hemmelige, og nogle sår kan aldrig heles.

King of Scars er en selvstændig serie i Grishaverset. Læs et uddrag af bogen her.

Køb Den besatte konge online her eller hos din lokale boghandler.

Andre bøger af Leigh Bardugo

Six of Crows (1) – Kragens kald

kragens kald, six of crows, leigh bardugo

Det kriminelle geni Kaz har en drøm om at lede Ketterdams underverden, men han er ung og savner de andre banders respekt.

Derfor påtager han sig en livsfarlig opgave, som ingen af de andre kriminelle tilsyneladende vil røre ved. Kaz sammensætter et højst usædvanligt hold af mindre respektable forbrydere fra underverdenen.

Kaz og hans lille hold er de eneste, der står mellem verden, som de kender den, og den enorme trussel, som de skal forhindre i at udfolde sig. Hvis de altså ikke slår hinanden ihjel først …

Læs det første kapitel af Kragens kald eller køb bogen online her.

Se bogtraileren her

Six of Crows (2) – Det korrupte rige

Six of crows, Det korrupte rige, Leigh Bardugo

Kaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup – og overlevet det. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, må de kæmpe for deres liv igen. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt.

Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem, og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds loyalitet. En krig ulmer i byens mørke og krogede gader – en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne.

Læs det første kapitel af Det korrupte rige eller køb bogen online her.

Tornenes sprog – Midnatsfortællinger

tornenes sprog, mitnatsfortællinger, tornenes sprog - midnatsfortællinger, leigh bardugo, six of crows, kragens kald, det korrupte rige, ya, young adult, fantasy

Tornenes sprog – Midnatsfortællinger er dystre eventyr om en magisk verden med blodtørstige uhyrer, hekse og prinser, der tørster efter magt, hævn og kærlighed. Det er fortællinger om unge, stærke piger, der trodser den klassiske forestilling om, at de skal vente på en, der er stærkere end dem selv, for at klare sig gennem en ondskabsfuld verden.

Her tager pigerne sagen i egne hænder og begiver sig ud på farlige rejser, der meget vel kan koste dem livet, men som også kan få afgørende betydning for deres liv og lykke. Og de er ikke alle rene af hjertet …

Læs et uddrag af Tornenes sprog eller køb bogen online her.